Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

Čo vy na to?

Mato Dobak
2010-03-30 20:42:59+02
Zdravim, dlho som uvazoval ci vytvorim tuto temu preoze je tu vela nepriaznivych ohlasov na nevhodne temy ale stalo sa a tak k veci :D. Fotim wildlife a asi ako všetci riešim problem s nosenim tazkej techninky, pri prechadzke chcem mat fotak vzdy pripraveny a nosenie pevnej 400vky na krku, predierajuc sa hustinami a zdolavani prekazok nie je ziadna vyhra (ani pre mna ani pre samotnu techniku). Nedavno sa mi do ruky dostal monokulár (spektiv) od meopty a zaujala ma jeho brašňa (HS 75) nebola sice pre priamy spektiv ale po nasadeni na 400vku sa mi to velmi pozdavalo, nosenie za objektiv nie za telo, odopinaci predok, odopinaci stred "pre MF", a aj vybranie na spodku pre uchytenie stativu. tymto sa chcem opytat ci ma niekto s niečim takym skusenosti, pripadne ak niekto nieco take zhana - davam do pozornosti

hamlet
2010-03-30 22:28:00+02
Mne osobne sa na potulkach nosi technika pohodlnejsie vo vaku na chrbte, ako na popruhu na krku. Neviem, kolko ti trva zlozenie vaku z chrbta, otvorenie, vybratie tela s nasadenym objektivom? zhruba pol minuty? minutu?

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()