Ahojte
Asi pred tyzdnom som sa bol prejst do Zoborskych vrchov ,do lesa ,chodim tam casto ,ale napadlo ma ze ci tam nechodi casto aj niektu tu z fora .Ak by mal niekto zaujem o fotenie v nitre a okoli a nechce fotit sam ,rad by som sem tam vybehol aj v spolocnosti nie len solo ,tak isto sa aj nieco naucil a spoznal novych ludi
Mal by niekto zaujem?
ahojte, nitru som planovala uz davnejsie, a tiez by som sa rada pridala. ale nie som z nr, momentalne som z bb, takze mne osobne by viac vyhovoval vikend. ak by ste planovali nejaku vikendovu akciu, rada sa pridam :-)
ahojte, nitru som planovala uz davnejsie, a tiez by som sa rada pridala. ale nie som z nr, momentalne som z bb, takze mne osobne by viac vyhovoval vikend. ak by ste planovali nejaku vikendovu akciu, rada sa pridam :-)
tak oficiálne ja si myslím že by mohlo byť v piatok...ako sa robí aj inde. To je také neoficiálne zatiaľ vieš... :)
1.5. by som skor odporucal NR, ma tu byt zraz historickych vozidiel, aj nejaka etapa... nebyva ich vela, ale fotograf si pride na svoje ... Do Topolcianok by som siel, ale keby tam boli akurat nejake preteky v tom zrebcine ;-)
Ok budeme sa tesit , s tym cudnym pohladom asi nie ,ja pojdem asi autom a dalsi den mam skolu :D ,ale tak uvidime ako sa vyhroti situacia
Cim viac nas bude tym lepsie ,takze tesim sa streda 17:00
fotografovanie v Nitre
teda
0. NEOFICIÁLNE NITRÁÁÁNSKE STRETNUTIE
KEDY: STREDA 17,00
KDE: ČUDNÝ POHĽAD (FARSKÁ ULICA)
hláste sa...
Cim viac nas bude tym lepsie ,takze tesim sa streda 17:00
zatial:
hatamrc
apple
karolru