Kedze book ma byt prezentaciou modelky, rad by som vedel aky je zauzivany standard.
/rozmer, pocet fotografii, exterier, interier, umiestnenie fotografii solo, alebo sa dava aj viac na jednu stranku.../ Na nete je vela fotografov co fotia booky, ale bol by som nerad, keby si mlada kocka dala spravit book u totalneho amatera. Kedze ja si na nieco take netrufam, chcem jej aspon poradit.
Standard rozmer 20/30 cm , alebo ´ americký ´ 18/24 cm ,,,
Viac stylingov , vizáží ,,,
počet , menej je viac vybrať len to najlepsie z fototestu , BOOK modelky sa priebežne neskôr dopĺňa
- fotky by mali odrážať skutočný look modelky ,, nemeniť farbu vlasov po nafotení
neskôr agentúra , určí ďalšie parametre fotografií pre modelku ,,,
Fotim modelbook tak, ze vyberiem 12 najlepsich fotiek - fotomakeup nie je potrebne prehnat, mala by byt vidiet aspon trochu aj skutocna plet - rozmery tiez 24x30 a robim 2 az 3 portrety, nejaky detail, 4 az 5 fotiek v satach, 4 fotky odhalujuce postavu, vzdy ale velmi decentne - nezabudaj, ze dievcina sa ich nesmie hanbit ukazat komukolvek, vratane vlastnych rodicov. Vacsinou su tak 3 az 4 z atelieru a zvysok fotenie vonku alebo nejakom zaujmavom priestore. kedze nie som profesionalny fotograf tak mi to fotenie aj dlhsie trva a tak na 2 razy
Fotobook pre modelku
Viac stylingov , vizáží ,,,
počet , menej je viac vybrať len to najlepsie z fototestu , BOOK modelky sa priebežne neskôr dopĺňa
- fotky by mali odrážať skutočný look modelky ,, nemeniť farbu vlasov po nafotení
neskôr agentúra , určí ďalšie parametre fotografií pre modelku ,,,
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa