Urcite vacsina pozna co je to time lapse :) tak chcel som sa spytat ze je mozne takto fotit aj na Canon EOS 1000D ? kupil som ho len vcera a neviem nikde najst nastavenie aby snimal napriklad jednu snimku za 7sekund automaticky pomohol by mi niekto ? dakujem cital som aj manual 210 stran a nic o tom tam nieje
ako napísal G-čkový martin, druhá možnosť je diaľková spúšť s timerom, kde sa to dá nastaviť presne tak isto, ako cez EOS Utility, no cena je niekoľkokrát vyššia ako pri klasickej káblovej spúšti...preto je na zváženie každého, či tie pokročilejšie funkcie človek aj využije a nebudú len na vyskúšanie raz-dvakrát v rámci zábavy...
ja pouzivam casovac, ktory som si sam vyrobil podla navodu: http://fjfi.cce.cz/electro/ctimer.html
Cela montaz ma vysla na cca. 30 EUR a funguje ako sa patri. Da nim nastavit aj predsklopenie zrkadla. (zide sa pri astrofoto)
a k time lapse: neviem si to predstavit bez toho casovaca. asi nie je velmi pohodlne vlacit so sebou do prirody NB s EOS utility a navyse ked ides robit nejake 3 hod. snimanie. (na mojom NB by mi uz asi skapala baterka)
k time lapse 2: pozor na uzavierku. pri lowendoch v priemere nevydrzi dlho
Time Lapse
Cela montaz ma vysla na cca. 30 EUR a funguje ako sa patri. Da nim nastavit aj predsklopenie zrkadla. (zide sa pri astrofoto)
a k time lapse: neviem si to predstavit bez toho casovaca. asi nie je velmi pohodlne vlacit so sebou do prirody NB s EOS utility a navyse ked ides robit nejake 3 hod. snimanie. (na mojom NB by mi uz asi skapala baterka)
k time lapse 2: pozor na uzavierku. pri lowendoch v priemere nevydrzi dlho
je tam toho dost popisane ohladom vybavy a techniky
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie