otázka ako urobiť v zonery obrázok s priesvitnosťou ??? ... odpoveď by mi strašne pomohla, nemusel by sa podpis vytvárať stále, stačilo by ho vložiť ako obrázok, len potrebujem tú priesvitnosť !!! ... Za odpoveď ďakujem!
otázka ako urobiť v zonery obrázok s priesvitnosťou ??? ... odpoveď by mi strašne pomohla, nemusel by sa podpis vytvárať stále, stačilo by ho vložiť ako obrázok, len potrebujem tú priesvitnosť !!! ... Za odpoveď ďakujem!
Ja som si zvykla podpisovať fotky v photoshope po jednom, lebo na každú sa mi hodí podpis inde do rohu a v inej farebnosti, preto mám psd súbor, v ktorom mám uložený podpis vo vrstvách, v jednej biely, v druhej šedý, v tretej čierny a myškou na fotku potiahnem ten, ktorý sa mi najviac hodí farebne a tam, kam sa najviac hodí do rohu. A teda tých psd súborov mám viac, jeden je podpis na originál veľkosti fotografii, druhý na fotografie s 1024px dlhšou stranou a tretí na facebook 2048 px dlhšia strana. Už som si na to tak zvykla a ťažko sa mi navykne na iný spôsob, skúšala som aj v zoneri podísať, aj v lightroome.
podpis
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa