Vyborne making of video od fotografa mnenom Yakub Erogul.
Fotografia fotena 30D + 18-55 (bez IS)
Video sa mi velmi pacilo, sikovny to fotograf :) tak sa podelim...
Jedine co sa mi nepaci, ze niektore stocky do fotografie si hladal v googli :(
Výborné video, len by som povedal, že je to šikovný grafik, nie fotograf (aj keď možno aj). Raz darmo, v PS sa dajú robiť skutočné zázraky!
Ešte ma zaujala jedna vec - profi štúdio a setový objektív?!
A ty si myslis ze pri atelierovom svieteni je nutne mat dake Lko?. . .naco?. . krezbu ako britva ti spravi aj setak. . . . ja som fotil volakedy makro so setakom ku kinofilmu. . . farby a krezba brutalita :)
Fotku nerobi technika, ale fotograf a vedomosti :-)))
To áno, ale očakával by som, že kto má na štúdiové vybanie, bude patrične k tomu vybavený aj foto technikou. Netvárme sa, že profi sklá sú v štúdiu zbytočnosť :)
ale vsak nevadí - v tomto prípade to mohol aj kompaktom nafotiť a bolo by to dobre. Ide o nového dnešného fotografa tzv. ´fotošopografa´. (Reklamky ich musia mať veľmi radi urobia za nich kopec práce a retuše a zaplatia len toľko ako voľakedy za lacnejšie foto...) Ale koľko toto má ešte spoločné s fotografiou? možno 5% alebo 10%. Fotku v tomto prípade nerobí technika ani svetlo, ale fotošop a grafické vedomosti fotografa(alebo skôr grafika???).
ale aj tu je zaklad fotka :) fotoshop len pomaha aby to bolo lepsie... keby chcel, tak podla mna ten hrncek aj tu pokladnu nakresli a vyreze z kartonu, premaluje jej kravatu... nuz cez photoshop to asi ide lepsie :)
ale aj tu je zaklad fotka :) fotoshop len pomaha aby to bolo lepsie... keby chcel, tak podla mna ten hrncek aj tu pokladnu nakresli a vyreze z kartonu, premaluje jej kravatu... nuz cez photoshop to asi ide lepsie :)
fotograf si určite lebo fotíš, len 90% výstupov ti tahá viacej do grafiky, čo zas nie je v tvojom prípade vôbec zle :D
nie je zle, no chcem aby to ludia brali ako fotku, ako obycajnu ´montaz´ aj ked trosku zlozitejsiu... on si tam napr. ten papier na pokladnu nakrelis, ja take veci nerobim, ja si vsetko fotim z roznych uhlov a potom to vlepim do fotky
no to nerieš nech to ľudia beru ako montáž/koláž/grafiku to je jedno - hlavne aby sa to páčilo a aby si to robil dobre a to ti myslím ide, inak slovko Photo-Grapher je tiež zabavne:)
Making of Cardboard Wonderland video
Ešte ma zaujala jedna vec - profi štúdio a setový objektív?!
Fotku nerobi technika, ale fotograf a vedomosti :-)))
Musis hladat len na youtube, najlepsie pod nazvom ´making of´
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa