Chystám sa zúčastniť ródea, samozrejme v úlohe diváka :) Pri tej príležitosti by som si tam rada niečo nafotila. Hľadám a študujem informácie, ale o fotení ródea som zatiaľ nič užitočné nenašla. Iba nejaké fotky pre inšpiráciu.
Chcem sa opýtať, či má niekto z prítomných skúsenosti s fotením na ródeu. O fotení koní a technickom vybavení už nejaké info mám naštudované. Viac ma zaujímajú vaše osobné skúsenosti, prípadne tipy, čoho sa vyvarovať a na čo sa zamerať. Všetkým vopred ďakujem.
Dodóóó, de sííí...halóóó...tu sa slečna dačo pýta a ty si v tomto primárom :o)
Cakal som ze nejaka stalica si tu pride pozartovat ...
Zober nieco co vie 9fps, sklo 70-200 2.8f, prepni na kontinualne fotenie, ubezpec sa ci ti vychadza cas minimalne 1/500 a lepsi.
Nastav si fotak do modu A, cize automat, pri auto ISO nastav najmensi cas 1/500, nafot, odsleduj ci to pre/podexponuje, ak ano kompenzuj expoziciu. Ostrenie si nastav na kontinualne.
V podstate musis zachytit rychle momenty, cize tomu prisposobit cas expozicie.
Ako fotiť rodeo?
Zober nieco co vie 9fps, sklo 70-200 2.8f, prepni na kontinualne fotenie, ubezpec sa ci ti vychadza cas minimalne 1/500 a lepsi.
Nastav si fotak do modu A, cize automat, pri auto ISO nastav najmensi cas 1/500, nafot, odsleduj ci to pre/podexponuje, ak ano kompenzuj expoziciu. Ostrenie si nastav na kontinualne.
V podstate musis zachytit rychle momenty, cize tomu prisposobit cas expozicie.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa