Zdravim,
chcel by som spytat na efekt v tejto fotke: http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/4981311.jpg
Konkretne tam dole, kde je cesta, to rozmazane svetlo, smuhy, atd.. Robilo sa to fotakom alebo nejakym grafickym editorom (photoshop..). Ake konkretne efekty sa pouzili? Dakujem a prejem pekny den :).
aleluja, ďalší, čo sa stavia do pozície obete vlastnej nevedomosti a obviňuje z nej iných :o) že ma to nenapadlo skôr, keď som zaregistroval nový nick a novú tému, mohol som si ušetriť klávesnicu...poučenie pre mňa...
Neboj, Voloďa, aj to možno bude. Ale ja si nepotrebujem dvíhať ego zosmiešňovaním tých nevedomých a reagovať na volovinu ešte väčšou volovinou. Badať, že je uhorková sezóna. A aby ťa to nebolelo medzi tých amatérov rátam aj seba. Dobré svetlo ti želám. :))))))))))
Neboj, Voloďa, aj to možno bude. Ale ja si nepotrebujem dvíhať ego zosmiešňovaním tých nevedomých a reagovať na volovinu ešte väčšou volovinou. Badať, že je uhorková sezóna. A aby ťa to nebolelo medzi tých amatérov rátam aj seba. Dobré svetlo ti želám. :))))))))))
Otázka ktorú si položil je na mieste u človeka , ktorý práve vybalil foťák z krabice.....sú tvoje....nie preto že nič nevieš (na to máš právo), ale preto že sa zdúvaš nad vlatnou neschopnosťou študovať....
prečo furt len ´valašky´ - daj aj Slovenské plemeno, napríklad ´cigáje´ .-D
ale zas na druhej strane sa tu človek naozaj pobaví :)
náhodou dobrá otázka, bohužiaľ na úplne nesprávnom mieste. chlapče čo tak najprv naštudovať základné základy, základov fotografovania a potom ťa podobná dementná otázka ani nenapadne.
Keby si prišiel medzi futbalistov tiež by si sa opýtal či sa do toho guľatého môže kopnúť ??? Vyskúšaj to a tiež ťa budú zdraviť jemným poklepom na čelo, tak ako aj v tejto diskusii.
Uf, ake tazke kalibre tu su.
Podla mna, opytat sa (i ked by to bola akakolvek hlupost) je vzdy lepsie, ako sa tvarit ze to viem a pritom byt hlupakom. Plati to vo vseobecnosti, neobmadzene.
Ked nieco viem, je to velmi lahucke, ak nie, opytam sa, co je na tom zle?
Aky efekt?
náhodou dobrá otázka, bohužiaľ na úplne nesprávnom mieste. chlapče čo tak najprv naštudovať základné základy, základov fotografovania a potom ťa podobná dementná otázka ani nenapadne.
Keby si prišiel medzi futbalistov tiež by si sa opýtal či sa do toho guľatého môže kopnúť ??? Vyskúšaj to a tiež ťa budú zdraviť jemným poklepom na čelo, tak ako aj v tejto diskusii.
Podla mna, opytat sa (i ked by to bola akakolvek hlupost) je vzdy lepsie, ako sa tvarit ze to viem a pritom byt hlupakom. Plati to vo vseobecnosti, neobmadzene.
Ked nieco viem, je to velmi lahucke, ak nie, opytam sa, co je na tom zle?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa