Ako najlepsie nasvietim holku vonku tak aby nemala pri vyrazne tiene, ale aby boli co najjemnejsie? Ked pouzijem blesk tien ma divne farby oproti casti tvare na ktoru svieti slnko, ked pouzijem odrazku mozno je to lepsie ale nevyhoda je ze svieti modelke prudsie do oci a na fotkach zmuri. Ako tento problem riesite vy? Svetlo a softbox? Ake silne?
Ďíky
dik ale si daleko lebo mam aj ext.blesk a mam uz aj odpalovace tak som aj skusal vcera s tou druhou lamelou a kratkimi casmi ale moc mi to este nejde a fotoroman som pozeral len tam som toho moc nenasiel.
tak si asi nie dobre čítal - neviem. ja som po prečítaní fotoroman pochopil ako to funguje.
dnes je tu veselo, musím povedať či aj napísať...asi ešte nevyprchali alkoholové výpary zo včerajších žúrov z dôvodu nedostatku uhoriek v špajzi a slepačej polievky :o)
no dik len tam som toho moc nenasiel a studujem aj na inych lae aj ked som to skusal s dlhimi casmi nedari sa to este tak moc a mam aj odpalovac aj ext blesk
No tak neviem,kde si čo čítal,ale pasáž o fotení s bleskami je tam práve výborne napísaná .
dobry den rad by som sa spytal ako je to s fotenim portretov pri pouziti blesku a
dazdnikov?napr difuzneho a zlateho?ma to ten isty efekt ako napr odrazna
plocha?dakuejm.lebo zvazujem kupit tieto 2 dazdniky na fotografovanie portretov v prirode
o premere 110 cm
Nasvietenie postav v exteriery
dazdnikov?napr difuzneho a zlateho?ma to ten isty efekt ako napr odrazna
plocha?dakuejm.lebo zvazujem kupit tieto 2 dazdniky na fotografovanie portretov v prirode
o premere 110 cm
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa