Neserie Vas to? Ano viem, ze kazdy vnima "profesionalneho" fotografa ako niekoho, kto za to berie peniaze a moze fotit horsie ako amater, ale dnes som narazil na tuto stranku a skoro som sa dogrcal. Ten typek si za tie fotky pyta normalne peniaze a ja len nechapavo krutim hlavou co za ludi zije na Slovensku a dokaze zaplatit za taketo sracky. www.fotoboris.sk - odporucam najma sekciu "Art", je tam fakt vela umenia...
ale mohol si predtym pozriet ako vyzeraju fotky fotografov na nete, ci sa ta jeho tvorba aspon priblizuje k ´profikom´, respektive vzdaluje od mojho komentara vyssie
Heh, mam pocit ze zakladatej tejto rubriky ma niekoho v zuboch ;) Ale povedzme si pravdu ze fuserov a kurvitelov systemu je vsade dost.
Osobne som sa stretol s ludmi ktory maju odvahu a je jedno ci to niekto nazve odvaha, hlupost ci naivita. Cas ukaze co to vlastne bolo.
Povedzme si pravdu ze osobne tiez poznam webo-foto-grafiko-kameramano firmu v jednej osobe, tiez ho nazyvam kurvitelom systemu, ale osobne nemam chut voci tejto osobe vystupit ci na nete alebo inac. Zi a nechaj zit...
ale ináč by som povedal ešte tolko že možno nie je dobré vyskakovať príliš, chlapík má na stránke link na nejaké rakúske security a on tiež má vizáž takého sbskára :)fotenie a sbs sú fakt príbuzné veci :)
možno zákazky získava tak, že ťa vyhľadá a že pôjdem ti odfotiť svadbu, dáš mi 500€ alebo zdochneš :)))))
A ja zase smelo poviem - SOM UMELEC! Lebo umím tohleto a umím támhleto...
A prečo sa vlastne nikto okrem slavmira a ešte jedného, nepozastaví nad tvorcom tohto vlákna. Také krivácke praktiky sa mi bridia!
A ja zase smelo poviem - SOM UMELEC! Lebo umím tohleto a umím támhleto...
A prečo sa vlastne nikto okrem slavmira a ešte jedného, nepozastaví nad tvorcom tohto vlákna. Také krivácke praktiky sa mi bridia!
FotoBoris Suflikanti
cvak..cvak..cvak..cvak..cvak..cvak..cvak..cvak..cvak..cvak..cvak..cvak..cvak..
...i keď to možno ozaj robí len tak zadarmo, pre zábavu, však čo by nie :))))))
To sa tu nestáva často :)
Osobne som sa stretol s ludmi ktory maju odvahu a je jedno ci to niekto nazve odvaha, hlupost ci naivita. Cas ukaze co to vlastne bolo.
Povedzme si pravdu ze osobne tiez poznam webo-foto-grafiko-kameramano firmu v jednej osobe, tiez ho nazyvam kurvitelom systemu, ale osobne nemam chut voci tejto osobe vystupit ci na nete alebo inac. Zi a nechaj zit...
možno zákazky získava tak, že ťa vyhľadá a že pôjdem ti odfotiť svadbu, dáš mi 500€ alebo zdochneš :)))))
http://www.fotoboris.sk/images/gallery/people/images/img025.jpg
http://www.fotoboris.sk/images/gallery/people/images/img025.jpg
ked to vie predat je to jeho +
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa