http://www.flickr.com/photos/ldpix/sets/72157624954761544/
zaujala ma galéria tohto chlapíka. Videl som už viacero fotiek z akcií, no tieto sú krásne ostré a dynamické, až z nich pomaly ide atmosféra. Sekciu s názvom "Ako fotiť koncerty" som už samozrejme prečítal, no tie ukážky sa mi až tak nepozdávali. Vedel by niekto akým spôsobom sa dá niečoho podobného dosiahnúť? (okrem rád typu: svetelný objektív, najlepšie širokáč, al. fish-eye, dlhšie časy, vyššie ISO + externý blesk s odraznou lištou alebo difúzorom). Vďaka
Sorráč, nepamätám si, že by som 2x písal ten istý post. Zas až také pako nie som :] Inak, bol som v piatok v jednom klube fotiť akciu a potvrdilo sa mi, že je to dlhé. Na skupinové foto, kde som chcel zachytiť atmosféru z pódia na ľudí sa to vôbec nechytalo...
radcej dlhy cas ako pridavat iso na 1600....lebo fotit party v interieri s takym isom je absolutny nezmysel lebo namiesto ludi uvidis kazdu jednu prachovu casticu......pekne si tam nechat dlhsi cas a s bleskom sa pohrat a najst najlepsie nastavenie...co party to treba nastavovat....aj samostatne pre kazdu foto....
Neviem ci si uz niekedy fotil na diskoteke,ale podla mna ISO 1600 1/8-40 f2,8-4 je idealne na zachytenie atmosfery,Blesk nastavit manualne EV....Este nikdy som na ISO 1600 nezachitil prach
ja osobne som si to skusil jeden vikend a po tejto skusenosti som si povedal, ze nikdy viac. skoda drat takto uzavierku. ak sa nahodou dostanem do priestoru, kde sa tito fotografi vyskytuju, tak to razne odhanam prec odomna
tak hej tu mozeme polemizovat....rozna technika jednu s druhym....ale ja keby som fotil bleskom tak urcite nedavam 1600....ale to vsetko zalezi od podmienok....
Pozri neviem co mas proti fotografom na party,ja to beriem ako kseft,daju mi 100e za noc a viac ma nezaujima,myslim ze zarobit 400e za 4dni je celkom ok.
Pozri neviem co mas proti fotografom na party,ja to beriem ako kseft,daju mi 100e za noc a viac ma nezaujima,myslim ze zarobit 400e za 4dni je celkom ok.
Ano to je jasne, ide o to ked niekto foti sliepky v ministry lebo ho to bavi:)
Ano to je jasne, ide o to ked niekto foti sliepky v ministry lebo ho to bavi:)
Musim este dodat ze mna to ani nahodou nebavy,najma ked vidim podnapite mlade sprostucke deticky, ,nefotim v ministry....fotky co tam foti neviem kto su pod moju uroven,a na taky velky klub mi to pride ako antireklama,ten clovek vobec nevyuziva svetlo napr ako pozadie a podobne.....
Musim este dodat ze mna to ani nahodou nebavy,najma ked vidim podnapite mlade sprostucke deticky, ,nefotim v ministry....fotky co tam foti neviem kto su pod moju uroven,a na taky velky klub mi to pride ako antireklama,ten clovek vobec nevyuziva svetlo napr ako pozadie a podobne.....
Za 100e za noc by som fotil cokolvek cize je jedno co a kde:)
Partyfoto
www.rebro.sk/foto/ivan
zapni si pre infomaciu vpravo dole zobrazovanie EXIFov
ja osobne som si to skusil jeden vikend a po tejto skusenosti som si povedal, ze nikdy viac. skoda drat takto uzavierku. ak sa nahodou dostanem do priestoru, kde sa tito fotografi vyskytuju, tak to razne odhanam prec odomna
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa