zdravím vás...zháňam fotografa, ktorý by si chcel zafotiť v Trnave v divadle...budeme tam mať koncert s orchestrom, premiéru jedného projektu (viac info cez SS, nechcem si tu robiť reklamu)....háčik je v tom, že platíme vatikánskou menou (Pán Boh zaplať)...ak by sa niekto našiel, kto by si chcel zafotiť a pozrieť koncert orchestra, bol by som vďačný :)
Ďakujem
zdravim. no mna tato moznost velmi zaujala? rad fotim koncerty a podobne veci... kedy to je? ak budem moct, rad by som prisiel.... keby nieco, daj vediet cez spravu, alebo na mail pistik22@yahoo.com....
som si toho vedomý....zatial sa mi ozvali traja....uvidím či sa ozve ešte niekto s kvalitnejšou technikou a väčšími skúsenostami....
Fotil som v Palárikovom dome ...viac krát.... a musím povedať že je to jedna z najnáročnejších scén na svetlo.....predpokladám že záblesky nepripadajú do úvahy...pozeral som do archívu , a akceptovatelné ISO 1600 ma dostalo pri 2,8-čke na čas 1/20....aj so statívom pri sláčikoch tragédia.....hlavy rozmazané ruky rozmazané..... volil som kompromis ....-2EV a drina v PC.....
Fotil som v Palárikovom dome ...viac krát.... a musím povedať že je to jedna z najnáročnejších scén na svetlo.....predpokladám že záblesky nepripadajú do úvahy...pozeral som do archívu , a akceptovatelné ISO 1600 ma dostalo pri 2,8-čke na čas 1/20....aj so statívom pri sláčikoch tragédia.....hlavy rozmazané ruky rozmazané..... volil som kompromis ....-2EV a drina v PC.....
ty si asi netrufas ze? :)
nehladam niekoho kto ma nejaku profi techniku a je v tom profimajster, lebo viem ze takeho kto to pofoti za vatikansku menu nenajdem....hladam niekoho, kto si na to trufa, nieco take uz fotil, ma na to techniku a kto si chce zafotit...
Aj by som to rad vyskusal, ale streda vecer mi nevyhovuje. Naposledy som divalo fotil este s kompaktom Olympus 4040z:-) S dnesnou technikou by to uz bolo o niecom inom.
Ak to chcú na papier určite....na monitore by to možno ofrflali....
Treba brať do uvahy , že ide o bežného konzumenta fotografie a mám skúsenosti , hlavne zo svadieb , že najviac sa páčia tie z bleskom...:))))))
A v gýčovom rámiku , najlepšie aj s motýlikmi..:)))))
zháňam fotografa
dufam ze budes mat moznost vyberu,,,
nehladam niekoho kto ma nejaku profi techniku a je v tom profimajster, lebo viem ze takeho kto to pofoti za vatikansku menu nenajdem....hladam niekoho, kto si na to trufa, nieco take uz fotil, ma na to techniku a kto si chce zafotit...
Aspom budeš vedieť kedy pózovať....:))))
P.S. nechcem spamovať :D
;-)
;)
Treba brať do uvahy , že ide o bežného konzumenta fotografie a mám skúsenosti , hlavne zo svadieb , že najviac sa páčia tie z bleskom...:))))))
A v gýčovom rámiku , najlepšie aj s motýlikmi..:)))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa