Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

Photoshop

borabora1970
borabora1970 2010-10-31 17:58:55+01
Prajem pekný deň. Možno sa budem pýtať hlúposť, ale predsa. Dá sa vo photoshope pred tlačou nastaviť nejaký farebný profil, alebo niečo také, tak aby mi vytlačilo foto v čo najlepšej kvalite? Mám photoshop v angličtine a veľmi tomu nerozumiem. Za prípadné rady vopred veľmi pekne ďakujem.

lowenature
2012-04-09 14:26:08+02
príspevok od: keko
Mam. Predstav si.
Ale to nebolo moralizovanie, to mi pride iba hodne debilne, ze ukradnem soft za 30000 Sk a nemat o problematike ani paru...
Vsimi si, ze som nedal smajlika na konci tohto postu,
Mne sa zda trochu debilne ze je 400 000 nezamestnaných Slovákovu ktorý si ho nemajú za čo kúpiť ponevač sa v ňom všetci patlajú a zarába im ťažké prachy .Blééé

keko
2012-04-09 16:07:43+02
príspevok od: quintes
vsimol som si, ani ja som ho tam nedal... a nemoralizuj tu, je tu o tom hodne napisane.. Este ze na Sk to funguje tak, ze musis najprv nieco dokazat a potom obvinovat ze???
Napisal som, ze nemoralizujem. O vsetkom je tu hodne napisane. Napirek tomu sa tu kladu stale rovnako hlupe otazky.
Ja som nic neukradol a napriek tomu som ti tu za vola. A to uz ako? Som snad vinny, ze som nic neukradol? Mas zvrateny pohlad na svet.
Poslednu otazku som nepochopil, uprac si v hlave.

keko
2012-04-09 16:08:15+02
príspevok od: Fatty
omg, preco by ma malo hryzt svedomie...pouzivam uplne legalny PS CS5 a LR3 oficialne stiahnuty z adobe.com (trial for 30days) a po 30 dňoch odinštalujem
Tak potom nechapem tvoju reakciu.

keko
2012-04-09 16:18:15+02
príspevok od: lowenature
Mne sa zda trochu debilne ze je 400 000 nezamestnaných Slovákovu ktorý si ho nemajú za čo kúpiť ponevač sa v ňom všetci patlajú a zarába im ťažké prachy .Blééé
Ale ved ten soft nie je pre nezamestnanych, ale pre tych, co maju na to robotu.
Cavo sa nevie uzivit, ukradne si software. Nema ziadne naklady pretoze sa vyhyba plateniu. Pretoze nema ziadne naklady, je na trhu najlacnejsi, berie poctivemu robotu. Poctivec ma problem uzivit sa, stava sa nezamestnanym. Mne pride toto debilne.
Co ty na to, ked ti jeden zo 400 000 nezamestnanych vykradne byt. Presne v sulade so schemou tvojho jednoducheho myslenia. Toto sa ti nezda byt debilne?
Nemoralizoval som, iba som sa pousmial. Napriek tomu sa moja reakcia zda byt viac zavrhnutiahodna, ako ten fakt, ze niekto ukradne soft, ktory ani nevie pouzit. Debilne.

quintes
2012-04-09 16:32:40+02
Napisal som, ze nemoralizujem. O vsetkom je tu hodne napisane. Napirek tomu sa tu kladu stale rovnako hlupe otazky.
Ja som nic neukradol a napriek tomu som ti tu za vola. A to uz ako? Som snad vinny, ze som nic neukradol? Mas zvrateny pohlad na svet.
Poslednu otazku som nepochopil, uprac si v hlave.
Teba asi riadne rozčuľuje že si len jeden z desiatich čo zaplatil za program že? Očividne, pretože toto nie je jediná tvoja reakcia tohto typu. Si za vola asi preto, lebo ako prvý si reagoval na kúpu ps. A mimo témy. A ak ti to pomôže, nikdy za program nebudem platiť. Vývoj a ľudí zaplatíš ty a ostatní. Preto sa na teba nehnevám, naopak, ďakujem ti. P.S. zaplať aj zrušenie trial.

keko
2012-04-09 18:44:03+02
Teba asi riadne rozčuľuje že si len jeden z desiatich čo zaplatil za program že? Očividne, pretože toto nie je jediná tvoja reakcia tohto typu. Si za vola asi preto, lebo ako prvý si reagoval na kúpu ps. A mimo témy. A ak ti to pomôže, nikdy za program nebudem platiť. Vývoj a ľudí zaplatíš ty a ostatní. Preto sa na teba nehnevám, naopak, ďakujem ti. P.S. zaplať aj zrušenie trial.
Kupil som si uz dva. Mam na to. Chapes to, ty socka?

lowenature
2012-04-09 18:46:18+02
Ale ved ten soft nie je pre nezamestnanych, ale pre tych, co maju na to robotu.
Cavo sa nevie uzivit, ukradne si software. Nema ziadne naklady pretoze sa vyhyba plateniu. Pretoze nema ziadne naklady, je na trhu najlacnejsi, berie poctivemu robotu. Poctivec ma problem uzivit sa, stava sa nezamestnanym. Mne pride toto debilne.
Co ty na to, ked ti jeden zo 400 000 nezamestnanych vykradne byt. Presne v sulade so schemou tvojho jednoducheho myslenia. Toto sa ti nezda byt debilne?
Nemoralizoval som, iba som sa pousmial. Napriek tomu sa moja reakcia zda byt viac zavrhnutiahodna, ako ten fakt, ze niekto ukradne soft, ktory ani nevie pouzit. Debilne.
Mna sere zasa tvoj prístup , že si niekto presadil to že kopírovanie je kradnutie ako to tu uvádzaš ty .
Dúfam že ti anonimous zhodí celí tvoj server nech je kľud , nezabudni ich tiež všetkých poslať do basy keď toľko kradnú , zas bude mať niekto o jachtu menenej .

Fatty
2012-04-09 19:35:06+02
Tak potom nechapem tvoju reakciu.
moja reakcia bola na to že si velmi premúdrelý a hned si ich označil za zlodejov, pritom vieš kulové aký majú oni softvér

Fatty
2012-04-09 19:50:24+02
legalita/nelegalita photoshopu tu nikoho nemá čo trápiť pretože nemá vplyv na jeho fungovanie a každý normálny človek to vie...

a aby som bol objektívny, rovnako nezmyselné sú aj reakcie warezákov na človeka ktorý si SW kúpil
čo riešite, je to jeho vec čo si kúpi/nekúpi......nie?

keko
2012-04-09 21:56:41+02
príspevok od: lowenature
Mna sere zasa tvoj prístup , že si niekto presadil to že kopírovanie je kradnutie ako to tu uvádzaš ty .
Dúfam že ti anonimous zhodí celí tvoj server nech je kľud , nezabudni ich tiež všetkých poslať do basy keď toľko kradnú , zas bude mať niekto o jachtu menenej .
Pusti zlodeja do svojho bytu. Bud ten frajer. A ja sa ptred tebou poklonim.

keko
2012-04-09 22:03:02+02
príspevok od: Fatty
legalita/nelegalita photoshopu tu nikoho nemá čo trápiť pretože nemá vplyv na jeho fungovanie a každý normálny človek to vie...

a aby som bol objektívny, rovnako nezmyselné sú aj reakcie warezákov na človeka ktorý si SW kúpil
čo riešite, je to jeho vec čo si kúpi/nekúpi......nie?
A ja si ukradnem tvoje auto. Bude to, dufamm, dostatocne IN?

keko
2012-04-09 22:05:32+02
príspevok od: borabora1970
Prajem pekný deň. Možno sa budem pýtať hlúposť, ale predsa. Dá sa vo photoshope pred tlačou nastaviť nejaký farebný profil, alebo niečo také, tak aby mi vytlačilo foto v čo najlepšej kvalite? Mám photoshop v angličtine a veľmi tomu nerozumiem. Za prípadné rady vopred veľmi pekne ďakujem.
Barbora, mas svoj PS legalne za&kupeny? Ja si myslim, ze nie. Ale som za to obvineny, ze si domyslam. Znesies kontrolu "softwareovou policiou"?
Ozvy sa, prosim, aby sme v tom mali jasno.

keko
2012-04-09 22:10:43+02
Uz som si stiahol nejake foto, a exif ukaze

philips
2012-04-09 22:13:01+02
Barbora, mas svoj PS legalne za&kupeny? Ja si myslim, ze nie. Ale som za to obvineny, ze si domyslam. Znesies kontrolu "softwareovou policiou"?
zaujimalo by ma ako toto riesi otazku ktoru sa pytala, inac je len offtopic, ked chcete riesit legalnost/nelegalnost softov zalzote si temu. jo a ten post na ktory si reagoval je cca 2 roky stary

calven
2012-04-09 22:19:08+02
príspevok od: philips
zaujimalo by ma ako toto riesi otazku ktoru sa pytala, inac je len offtopic, ked chcete riesit legalnost/nelegalnost softov zalzote si temu. jo a ten post na ktory si reagoval je cca 2 roky stary
Rieši to napríklad tak, že keď je PS kúpený, tak sa môže obrátiť priamo na podporu Adobe a tam jej určite radi pomôžu.
Ale je pravda, že toto je riadne zombie vlákno.

keko
2012-04-09 22:22:04+02
príspevok od: philips
A?

JOK3R
2012-04-09 22:28:56+02
LOL, co riesis? Zamestnanec BSA, alebo policie?

keko
2012-04-09 22:32:43+02
príspevok od: JOK3R
LOL, co riesis? Zamestnanec BSA, alebo policie?
Ale coby. Dal som jedneho smajlika a som za koko..ta.

quintes
2012-04-09 22:54:20+02
Kupil som si uz dva. Mam na to. Chapes to, ty socka?
vidis, netrebalo vela, a hned si sa prejavil ako skutocne inteligentny clovek, ale, kedze mi je tazko komunikovat s tebou na vyssej urovni, budem sa musiet znizit na tu tvoju.. chces sa stretnut osobne??? este ti asi nikto pre ten tvoj podrezany jazyk nenatrieskal na tu tvoju spinavu papulu???

keko
2012-04-09 22:58:04+02
vidis, netrebalo vela, a hned si sa prejavil ako skutocne inteligentny clovek, ale, kedze mi je tazko komunikovat s tebou na vyssej urovni, budem sa musiet znizit na tu tvoju.. chces sa stretnut osobne??? este ti asi nikto pre ten tvoj podrezany jazyk nenatrieskal na tu tvoju spinavu papulu???
Slovnik socky?
Pokojne sa s tebou stretnem. A zavazujem sa, ze o stretnuti tu budem podrobne informovat.
Takze kedy a kde? A dones na kontrolu aj svoje PC.

Strana 2 z 6

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()