Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

Photoshop

borabora1970
borabora1970 2010-10-31 17:58:55+01
Prajem pekný deň. Možno sa budem pýtať hlúposť, ale predsa. Dá sa vo photoshope pred tlačou nastaviť nejaký farebný profil, alebo niečo také, tak aby mi vytlačilo foto v čo najlepšej kvalite? Mám photoshop v angličtine a veľmi tomu nerozumiem. Za prípadné rady vopred veľmi pekne ďakujem.

keko
2012-04-09 23:00:41+02
príspevok od: quintes
vidis, netrebalo vela, a hned si sa prejavil ako skutocne inteligentny clovek, ale, kedze mi je tazko komunikovat s tebou na vyssej urovni, budem sa musiet znizit na tu tvoju.. chces sa stretnut osobne??? este ti asi nikto pre ten tvoj podrezany jazyk nenatrieskal na tu tvoju spinavu papulu???
... Lunik IX?

quintes
2012-04-09 23:03:21+02
príspevok od: keko
Slovnik socky?
Pokojne sa s tebou stretnem. A zavazujem sa, ze o stretnuti tu budem podrobne informovat.
Takze kedy a kde? A dones na kontrolu aj svoje PC.
Mal som to tu rozpisane vela, ale, bolo mi poradene, ze s debilom nemam vobec komunikovat, a ze sa mam ukludnit.. tak to skusim tak... Ak ti to je predsa malo, neviem, prides na vychod?? ja do BA cestu nemam. rad ta pohostim, po nasom.. a okuliare nechaj doma.

keko
2012-04-09 23:05:58+02
Mal som to tu rozpisane vela, ale, bolo mi poradene, ze s debilom nemam vobec komunikovat, a ze sa mam ukludnit.. tak to skusim tak... Ak ti to je predsa malo, neviem, prides na vychod?? ja do BA cestu nemam. rad ta pohostim, po nasom.. a okuliare nechaj doma.
Blbecek... Posral si sa?

quintes
2012-04-09 23:10:25+02
Blbecek... Posral si sa?
Urobil si presne to čo som čakal. Prehral si. Z tvojich reakcií si urobí úsudok každý sám. Blbecek? To máš v rodine? Neznížim sa na tvoju úroveň. Ak budeš mať cestu, zastav sa. Važecká 16, Prešov. Nemám s tým žiaden problém. A dones aj tvoj legálny ps.

keko
2012-04-09 23:17:15+02
Urobil si presne to čo som čakal. Prehral si. Z tvojich reakcií si urobí úsudok každý sám. Blbecek? To máš v rodine? Neznížim sa na tvoju úroveň. Ak budeš mať cestu, zastav sa. Važecká 16, Prešov. Nemám s tým žiaden problém. A dones aj tvoj legálny ps.
Ktory? Mam dva.

keko
2012-04-09 23:24:06+02
Ozaj, ak tory z tvojich aparatov si neukraol?

Fatty
2012-04-10 11:38:45+02
Ozaj, ak tory z tvojich aparatov si neukraol?
co stale riesis, preboha?? poradil si to co sa pytaju -ako nastavit color profile v PS? neporadil. riesis si iba nejake komplexy ach jaj

quintes
2012-04-10 12:05:24+02
príspevok od: Fatty
co stale riesis, preboha?? poradil si to co sa pytaju -ako nastavit color profile v PS? neporadil. riesis si iba nejake komplexy ach jaj
Dávaj pozor na slová, lebo najprv si ťa pridá k "priateľom" a potom ti vynadá že si zbabelec lebo za ním nepôjdeš a to ešte nevieš že ťa potichu nahlási akejsi soft polícii

Fatty
2012-04-10 12:35:25+02
Dávaj pozor na slová, lebo najprv si ťa pridá k "priateľom" a potom ti vynadá že si zbabelec lebo za ním nepôjdeš a to ešte nevieš že ťa potichu nahlási akejsi soft polícii
nech nahlasi, ale musia sa vyzut pred dvermi, mam umytu podlahu

keko
2012-04-10 14:32:20+02
Vsak si si k priatelom pridal aj ty mna

quintes
2012-04-10 14:52:07+02
Vsak si si k priatelom pridal aj ty mna
Aké požič také vráť nie? Prečo len ty by si mal sledovať moje aktivity

keko
2012-04-10 14:59:56+02
Aké požič také vráť nie? Prečo len ty by si mal sledovať moje aktivity
Ja som ta nezacal sledovat, ja som mal vcera v sebe 8 konakov ... A dobre so sa na tom zabaval. Ale co teba k tomu viedlo?

quintes
2012-04-10 16:08:46+02
Ja som ta nezacal sledovat, ja som mal vcera v sebe 8 konakov ... A dobre so sa na tom zabaval. Ale co teba k tomu viedlo?
Aha, takže si agresívny keď si vypiješ a robíš potom hlúposti. 8 koňakov je nejak málo nie? Už som ti to vysvetlil, aké požič také vráť, čiže v tomto prípade som neurobil nič viac ako ty. Mimochodom, stačí napísať prepáčte pán Takáč

keko
2012-04-10 16:36:00+02
Aha, takže si agresívny keď si vypiješ a robíš potom hlúposti. 8 koňakov je nejak málo nie? Už som ti to vysvetlil, aké požič také vráť, čiže v tomto prípade som neurobil nič viac ako ty. Mimochodom, stačí napísať prepáčte pán Takáč
Whisky to bolo, nie konak, uz som si spomenul A ja sa ti neospravedlnujem, zlodejom to nerobim.
Pokial si spominam, pustil si sa ty do mna nie ja do teba. Ak by ti robilo problem sa s tym ztotoznit, mozeme si to spolu prejst.
Takze naser si na hlavu p. Takac.
P.S.: ja som nebol agresivny, naopak, isiel som sa dostat od smiechu...

quintes
2012-04-10 16:43:55+02
whisky ci whiskey?? lebo to je rozdiel. A ako vies ze som zlodej, mas nejake dokazy?? Vies o tom, ze tvoje obvinovanie moze byt brane ako utok na moju osobu? A vies o tom ze staci toto co tu pises??? Ako som uz skor pisal, comu si nechapal, este ze zijeme na slovensku, kde musis najprv nieco dokazat aby si mohol vzniest obvinenie (a dovtedy plati tzv prezunkcia neviny). A ano, na rozdiel od teba som si vedomy svojich cinov a skutkov, cize viem ze som sa prvy ozval, pretoze si pisal mimo temu, a napisal si nieco s cim sa ja nestotoznujem, a mam pravo na to reagovat. Ak spojim tvoje opilecke urazky, mam dost dokazov tvojho utoku. Ty mas ake ze ma obvinujes?? Ziadne, ja nemozem za to, ze ti vadi, ak pouzivam trial verziu. Predpokladam, ze aj teraz sa ides pocikat od smiechu.

keko
2012-04-10 16:59:10+02
Nechapat nieco a nie nicomu. Nauc sa to spisovne.
Musel som sa ist napred vycikat, kym som to tu napisal.
Az ti niekto ukradne rifle z balkona, tak sa neztazuj, to ten chudak nezamestnany iba krakol tvoju minimalnu ochranu a vydava to za trial. Trial sa da na jednom pocitaci spustit iba raz, druhy raz sa ti to nepodari bez prelomenia ochrany a to uz je v rozpore s licencnymi podmienkami.

quintes
2012-04-10 17:26:54+02
Nechapat nieco a nie nicomu. Nauc sa to spisovne.
Musel som sa ist napred vycikat, kym som to tu napisal.
Az ti niekto ukradne rifle z balkona, tak sa neztazuj, to ten chudak nezamestnany iba krakol tvoju minimalnu ochranu a vydava to za trial. Trial sa da na jednom pocitaci spustit iba raz, druhy raz sa ti to nepodari bez prelomenia ochrany a to uz je v rozpore s licencnymi podmienkami.
predstav si jednu drobnost, ja si instalujem nanovo win 7 kazdy mesiac, na co pravo mam, pretoze ten win7 predstav si mam legalny, a skutocne nemozem za to, ze je stale ta moznost vyuzit trial verziu... stale tu tliachas o nejakej zlodejine, a porovnavas jablka s hruskami. Ak mas problem, ze ti niekto kradne ocikane rifle, poisti si ich, ja ten problem nemam. Neviem preco mne sa snazis natlacit nejaku myslienku, ci pocit bolaveho svedomia. Nemam ho bolave, ani mat nebudem. Este raz zopakujem, zaplatis to ty

p.s. Dane si odviedol v poriadku, podla tvojho photoshop svedomia?? Odvadzas vsetky odvody z kazdeho prijmu poctivo ako mas?? Ja ano.

keko
2012-04-11 10:10:39+02
predstav si jednu drobnost, ja si instalujem nanovo win 7 kazdy mesiac, na co pravo mam, pretoze ten win7 predstav si mam legalny, a skutocne nemozem za to, ze je stale ta moznost vyuzit trial verziu... stale tu tliachas o nejakej zlodejine, a porovnavas jablka s hruskami. Ak mas problem, ze ti niekto kradne ocikane rifle, poisti si ich, ja ten problem nemam. Neviem preco mne sa snazis natlacit nejaku myslienku, ci pocit bolaveho svedomia. Nemam ho bolave, ani mat nebudem. Este raz zopakujem, zaplatis to ty

p.s. Dane si odviedol v poriadku, podla tvojho photoshop svedomia?? Odvadzas vsetky odvody z kazdeho prijmu poctivo ako mas?? Ja ano.
Ano. O dane a odvody sa mi stara uctovnicka.
Platenie dani je nutna, nie vsak postacujuca podmienka, aby si sa stal poriadnym clovekom.
Mrzi ma, ze existuju na Slovensku ludia, do moralnej vybavy ktorych nepatri elementarna slusnost zaplatit za nieco, co pouzivaju. Asi si z detskeho domova, ze ta to mama nenaucila. Ale ani to ta neopravnuje kradnut.
Ze si PS ukradol, niet pochyb. Ani tvoj pohlad insitneho pravnika na tom nic nezmeni.
Za blbost vsak povazujem najma cast tvojho prejavu, kde naivne vystavujes nieco, za co sa ini hanbia. Informacia, co sa da otocit proti tebe samemu.
Dobre, na zaplatenie PS nemas. Ani tak ta to vsak neopravnuje pouzivat ho nelegalne. A o to viac, ze si nim zarabas. Ty uz totizto nie si warezak, ale pre (ktorehokolvek poctivca) nekala konkurencia. Skoda, ze neuvidim konec sveta a to, ako ti nejaky tvoj kamarat, co mu beres job, struhne jednu po papuli. Napriklad nejakym udanim. Takym pohostenim po vasom
Chapes, ty blbecek?

transporti686
2012-04-11 10:25:11+02
Ano. O dane a odvody sa mi stara uctovnicka.
Platenie dani je nutna, nie vsak postacujuca podmienka, aby si sa stal poriadnym clovekom.
Mrzi ma, ze existuju na Slovensku ludia, do moralnej vybavy ktorych nepatri elementarna slusnost zaplatit za nieco, co pouzivaju. Asi si z detskeho domova, ze ta to mama nenaucila. Ale ani to ta neopravnuje kradnut.
Ze si PS ukradol, niet pochyb. Ani tvoj pohlad insitneho pravnika na tom nic nezmeni.
Za blbost vsak povazujem najma cast tvojho prejavu, kde naivne vystavujes nieco, za co sa ini hanbia. Informacia, co sa da otocit proti tebe samemu.
Dobre, na zaplatenie PS nemas. Ani tak ta to vsak neopravnuje pouzivat ho nelegalne. A o to viac, ze si nim zarabas. Ty uz totizto nie si warezak, ale pre (ktorehokolvek poctivca) nekala konkurencia. Skoda, ze neuvidim konec sveta a to, ako ti nejaky tvoj kamarat, co mu beres job, struhne jednu po papuli. Napriklad nejakym udanim. Takym pohostenim po vasom
Chapes, ty blbecek?
chlapci ferovka bude v Banskej Bystrici, aký dátum dáme?

transporti686
2012-04-11 10:28:27+02
Teba asi riadne rozčuľuje že si len jeden z desiatich čo zaplatil za program že? Očividne, pretože toto nie je jediná tvoja reakcia tohto typu. Si za vola asi preto, lebo ako prvý si reagoval na kúpu ps. A mimo témy. A ak ti to pomôže, nikdy za program nebudem platiť. Vývoj a ľudí zaplatíš ty a ostatní. Preto sa na teba nehnevám, naopak, ďakujem ti. P.S. zaplať aj zrušenie trial.
Ale inak vieš, že keď máš už na tých svojich fotkách to logo, že Erik T Photography, tak by si ten fotošop mal mať radšej kúpený, či nie? Patrilo by sa nie?

Strana 3 z 6

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()