Tak som si zasa raz dovolil ohodnotiť fotografiu , (činnosť po ktorej väčšina z nás túži...:)))))...) tento sqvost....:)))))....
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=151639&autor_id=10220
No areakcia nenechala na seba dlho čakať...:))) som zablokovany a dostal som tri krát zéro ,ako odplatu.....
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=151631
A potom maj snahu niečo hodnotiť.....:)))))
..a čože sa vám na tej ostrej rybe nepozdáva?...iní sa musia kôli tomu až do vody vnoriť, rozmazané ryby fotiť...a hen aké pozitívne hodnotenia dostávajú:):)...
Ako som už písal Javelinovi - tým, že neznesie kritiku, škodí len sám sebe. To, že konštruktívna kritika posúva ďalej, nie je len prázdna fráza, ale jedna veľká pravda...
SS - aj to je niekedy cesta, ako nehrotiť flame, ale vydiskutovať si to v kľude. Samozrejme nie cez urážky a osočovanie.
No a k tým predsádkam - nik ťa nenúti tomu ´chudákovi´ odpovedať :)
..a čože sa vám na tej ostrej rybe nepozdáva?...iní sa musia kôli tomu až do vody vnoriť, rozmazané ryby fotiť...a hen aké pozitívne hodnotenia dostávajú:):)...
pozrel som tu foto, mas pravdu nic moc ... ale pozrel som aj tieto komenty tu vo vlakne a pride mi to ako plakanie nad rozliatym mliekom ... neviem koho ego viac utrpelo a potrebuje pohladkat svojou komunitou ;-) ... zdravi tiez suchajuci nohami aktivista a moralista :)
.... !!! je tu vela pravdy sa mi zdá, a takáto téma vôbec sa mi nepáči, admin by to mal zmazať !!! aj keď takéto hádky mám rád :))))
dalsia srandisticko-tematicko-offtopicka tema :) treba sa nad taketo dielka a ludi povzniest a nie riesit ich... aj ked verim, ze celoserverove uznanie zapochybenia, ci netaktneho spravania potesi :) nuz...
ked mne raz tie linky nechce otvarat..ze by som sa pozrel comu sa mam vyhybat
O nič nejde....bohužial uvedomujem si že téma pôsobí ako vyplakávanie , hoci som do nej narval smajlov ako na vianoce...:)
Len som mal potrebu reagovať na aktuálne prebiehajúce diskusie na tému hodnotenia tu na portále.....
Niekto vyčíta že si hodnotia kamaráti medzi sebou, ďalší sa hodnotiť bojí , lebo si netrúfa a podobne......
Tak som si včera obehol aktualne nové fotky , dal som koment a body.....a už som si to vyžral.......:)))))
Inak jako pohoda, mňa rýpať baví....:))
O nič nejde....bohužial uvedomujem si že téma pôsobí ako vyplakávanie , hoci som do nej narval smajlov ako na vianoce...:)
Len som mal potrebu reagovať na aktuálne prebiehajúce diskusie na tému hodnotenia tu na portále.....
Niekto vyčíta že si hodnotia kamaráti medzi sebou, ďalší sa hodnotiť bojí , lebo si netrúfa a podobne......
Tak som si včera obehol aktualne nové fotky , dal som koment a body.....a už som si to vyžral.......:)))))
Primitív LAJU
SS - aj to je niekedy cesta, ako nehrotiť flame, ale vydiskutovať si to v kľude. Samozrejme nie cez urážky a osočovanie.
No a k tým predsádkam - nik ťa nenúti tomu ´chudákovi´ odpovedať :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa