Dobry vecer. Citala som diskusie na temu VŠ..ani jedna mi nic nove nedala..vsetky info uz davno viem.. Mala by som zaujem o UTB ZLIN fakulta multimedialnych komunikacii atelier reklamna fotografia. Chcela by som sa spytat na co kladu doraz,ake temy boli zadane na fotenie v 2.kole a ake velkosti fotografii portfolia treba doniest na konzultacie.Pojdem do 3roc.preto sa pytam predcasne aby som mala cast na pripravu
A tiez sa chcem spytat ci nemate niekto tuto knizku- Technické základy fotografie -Komora fotografických živností a Společenstvo drobného podnikání Praha 2002
UTB ZLIN
Citala som diskusie na temu VŠ..ani jedna mi nic nove nedala..vsetky info uz davno viem..
Mala by som zaujem o UTB ZLIN fakulta multimedialnych komunikacii atelier reklamna fotografia.
Chcela by som sa spytat na co kladu doraz,ake temy boli zadane na fotenie v 2.kole a ake velkosti fotografii portfolia treba doniest na konzultacie.Pojdem do 3roc.preto sa pytam predcasne aby som mala cast na pripravu
A tiez sa chcem spytat ci nemate niekto tuto knizku-
Technické základy fotografie -Komora fotografických živností a Společenstvo drobného podnikání Praha 2002
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa