pred casom som sa tu pytal na sum pri ISO 100 pri bulb expozicii a bolo mi poradene zapnut odtranovanie sumu pri dlhej expozicii. Teraz som si vsimol ze mam sum na ISO 100 aj pri rychlosti 125 alebo 200 co by som nenazyval dlhou... nemoze to byt nahodou tym, ze mam tu funkciu zapnutu (odstranovanie sumu pri dlhej) aj ked fotim na kratku? pripadne kvoli nespravnemu prudu vo fotaku? (nabijatelne baterie maju spravidla nizsi prud - okolo 1,2V a vyssie napatie, od 800 do 2800 mAh ako alkalicke (pouzivam grip))
JJ, filmy su drahe. Hlave tie od 9mm vyssie. A 50AE? Len pre milovnikov Big Bangu a Big Bena ;-)
A pre Q : ano mam deti. Niekde v tomto threade su aj so svojimi pukackami. Strelivo maju bezpecne kazdy vo svojom sufliku. Ale obavam sa ze na bezne vyslahanie si vystacia aj s nohami a rukami ...
aj mne :-) mám vás všetkých rád :-)
som rád že ste to pochopili s humorom. Len som demonštroval aké asi je zbytočné hádať sa nad prkotinami. A ten kábel od pc juj teším sa :-) vsetkým želám len dobré svetlo a hlavne veľa zdravia :-)
sum pri ISO 100
A pre Q : ano mam deti. Niekde v tomto threade su aj so svojimi pukackami. Strelivo maju bezpecne kazdy vo svojom sufliku. Ale obavam sa ze na bezne vyslahanie si vystacia aj s nohami a rukami ...
som rád že ste to pochopili s humorom. Len som demonštroval aké asi je zbytočné hádať sa nad prkotinami. A ten kábel od pc juj teším sa :-) vsetkým želám len dobré svetlo a hlavne veľa zdravia :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa