To je program z r. 2003 ! Vtedy sa mu ešte ani nesnívalo o existencii Windows 7
To je pravda. Nemám v súčasnosti žiadne DV zariadenie aby som to teraz vyskúšal. Ale spustiť to pod W7 64bit určite ide, to som skúšal. A že to má 90kB, to nie je vada. Je to len na video capturing cez firewire.
VideoPad je zadarmo, profesionálny strih videa aplikácia, ktorá umožňuje vytvárať filmové projekty z rôznych videoklipov a jedného video súboru. To tiež umožňuje importovať širokú škálu formátov audio a video súborov vrátane. AVI, WMV, 3GP, WMV,. DivX a mnoho ďalších. Video prechodov a efektov: * Fade prechodový efekt, dáva svoj film, že profesionálny touch * Náhľad účinky v reálnom čase * Upraviť dobu trvania efektu kompletný video optimalizácia: * Jemné doladenie jasu, sýtosti a farby pre vaše video * pridať ešte fotografie a digitálne obrázky s kliknutím na tlačidlo * Použitie efektov, ako je čiernobiele, sépia tón a negatívov * pridať textové popisky jednotlivých klipov Amazing zvukových nástrojov: * Pridať až 255 hudobných skladieb do projektu videa * Záznam rozprávania sa kliknutím tlačidlo * Import vopred nahrané rozprávanie zdieľať s rodinou a priateľmi * Napáliť na DVD a sledovať vo svojom obývacej izbe na TV * Predveďte svoje najnovšie fotky a klipy na PSP, iPod, iPhone, 3GP mobilný telefón alebo vreckový počítač * Explore najmodernejší spôsob, ako spáliť HD DVD a Blu-ray * súbory výstupný video a zdieľať svoj výtvor s viacerými priateľmi na počítači alebo na internete profesionálnej verzii VideoPad je k dispozícii od NCH Software s ďalšími podporovaných formátov a funkcií.
Čo sa dá nájsť? Tak mi poraďte aký program použiť, zatiaľ mi nič nejde. Mám obavu, že to asi celé navzájom nie je kompatiblné- moja kamera, WIN 7, 64 bit a softvér. Asi budem problém v ovládačoch, lebo moja DV kamera bola vyrobená v čase, keď ešte Win 7 neexistoval. Fakt si neviem rady
Čo sa dá nájsť? Tak mi poraďte aký program použiť, zatiaľ mi nič nejde. Mám obavu, že to asi celé navzájom nie je kompatiblné- moja kamera, WIN 7, 64 bit a softvér. Asi budem problém v ovládačoch, lebo moja DV kamera bola vyrobená v čase, keď ešte Win 7 neexistoval. Fakt si neviem rady
Ja by som vedel o rieseni - Win 7 64bit -ovladace. Neviem ci je to Vas problem ale treba nastavit - nainstalovat ovladace pre firewire kartu .Tento problem maju vecsinou starsie DV kamery vo Win 7.
Ja by som vedel o rieseni - Win 7 64bit -ovladace. Neviem ci je to Vas problem ale treba nastavit - nainstalovat ovladace pre firewire kartu .Tento problem maju vecsinou starsie DV kamery vo Win 7.
Zlá rada, žiadnu firewire kartu nemám. Firewire mám integrovaný na základnej doske.
Pri windows7 treba zmenit ovladace Firewire IEEE 1394 a to nasledovne (plati to samozrejme iba ka je v pc firewire karta):
Pocitac Vlastnosti systemu Spravca zariadeni Hostitelske radice zbernice IEEE 1394 Mal by tam byt - Hostitelský řadič NEC pro rozhraní OHCI standardu 1394 tento treba nahradit kliknutim pravym tlacitkom mysi a potom vyberieme Vlastnosti Klikneme na Ovladac Aktualizovat ovladac Vyhladat ovladac v pocitaci Vybrat ovladac zo zoznamu vybereme 1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy) klikneme na Dalsi ovladac sa nainstaluje a po restarte win7 by to malo byt OK.
Este poznamka:
Windows pri instalacii aktualizacii moze tento ovladac zmenit na povodny,takze ak by nefungovalo grabovanie cez firewire treba zopakovat tento postup znova.
"Vybrat ovladac zo zoznamu vybereme 1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy)" takýto tam nemám, sú tam akási 3, ale presne s týmto názvom ani jeden, tak neviem, ktorý mám vybrať
Ono ten mojvybrany je z mojej firewire karty .Takze vyberte hociktory aj prvy a potom tento treba nahradit kliknutim pravym tlacitkom mysi a potom vyberieme Vlastnosti Klikneme na Ovladac Aktualizovat ovladac Vyhladat ovladac v pocitaci Vybrat ovladac zo zoznamu vybereme 1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy) klikneme na Dalsi ovladac sa nainstaluje a po restarte win7 by to malo byt OK.
Pri windows7 treba zmenit ovladace Firewire IEEE 1394 a to nasledovne (plati to samozrejme iba ka je v pc firewire karta):
Pocitac Vlastnosti systemu Spravca zariadeni Hostitelske radice zbernice IEEE 1394 Podla toho aky tam mate nainstalovany a tento treba nahradit kliknutim pravym tlacitkom mysi a potom vyberieme Vlastnosti Klikneme na Ovladac Aktualizovat ovladac Vyhladat ovladac v pocitaci Vybrat ovladac zo zoznamu vybereme 1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy) klikneme na Dalsi ovladac sa nainstaluje a po restarte win7 by to malo byt OK.
Este poznamka:
Windows pri instalacii aktualizacii moze tento ovladac zmenit na povodny,takze ak by nefungovalo grabovanie cez firewire treba zopakovat tento postup znova.
Sa mi zdá, že už to ide, pichol som kábel do fireportu vzadu, predtým bol vpredu, možno je to tým, alebo som nainštaloval správny ovláčač, ešte vyskúšam. Veľká vďaka, pozývam na pivo !
Ešte to nie je ono, nahrávam to pomocou toho Videopad Video editor a prehrávam vo VLC media playeri. Ale zvuk nie je moc dobrý, je tam nejaké škvrčanie, niečo ako rapkáč, ktorý na originálnom videu nie je.
Program na HD video
Moc ďakujem
VideoPad je zadarmo, profesionálny strih videa aplikácia, ktorá umožňuje vytvárať filmové projekty z rôznych videoklipov a jedného video súboru. To tiež umožňuje importovať širokú škálu formátov audio a video súborov vrátane. AVI, WMV, 3GP, WMV,. DivX a mnoho ďalších. Video prechodov a efektov: * Fade prechodový efekt, dáva svoj film, že profesionálny touch * Náhľad účinky v reálnom čase * Upraviť dobu trvania efektu kompletný video optimalizácia: * Jemné doladenie jasu, sýtosti a farby pre vaše video * pridať ešte fotografie a digitálne obrázky s kliknutím na tlačidlo * Použitie efektov, ako je čiernobiele, sépia tón a negatívov * pridať textové popisky jednotlivých klipov Amazing zvukových nástrojov: * Pridať až 255 hudobných skladieb do projektu videa * Záznam rozprávania sa kliknutím tlačidlo * Import vopred nahrané rozprávanie zdieľať s rodinou a priateľmi * Napáliť na DVD a sledovať vo svojom obývacej izbe na TV * Predveďte svoje najnovšie fotky a klipy na PSP, iPod, iPhone, 3GP mobilný telefón alebo vreckový počítač * Explore najmodernejší spôsob, ako spáliť HD DVD a Blu-ray * súbory výstupný video a zdieľať svoj výtvor s viacerými priateľmi na počítači alebo na internete profesionálnej verzii VideoPad je k dispozícii od NCH Software s ďalšími podporovaných formátov a funkcií.
Stáanka programu:
http://www.nchsoftware.com/videopad/index.html
Na stiahnutie priamo:
http://www.nch.com.au/components/vpsetup.exe
Filtre do programu
http://www.infognition.com/VirtualDubFilters/
Fakt si neviem rady
Fakt si neviem rady
Neviem ci je to Vas problem ale treba nastavit - nainstalovat ovladace pre firewire kartu .Tento problem maju vecsinou starsie DV kamery vo Win 7.
Neviem ci je to Vas problem ale treba nastavit - nainstalovat ovladace pre firewire kartu .Tento problem maju vecsinou starsie DV kamery vo Win 7.
Pocitac
Vlastnosti systemu
Spravca zariadeni
Hostitelske radice zbernice IEEE 1394
Mal by tam byt - Hostitelský řadič NEC pro rozhraní OHCI standardu 1394
tento treba nahradit kliknutim pravym tlacitkom mysi a potom vyberieme
Vlastnosti
Klikneme na Ovladac
Aktualizovat ovladac
Vyhladat ovladac v pocitaci
Vybrat ovladac zo zoznamu vybereme
1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy)
klikneme na Dalsi
ovladac sa nainstaluje a po restarte win7 by to malo byt OK.
Este poznamka:
1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy)"
takýto tam nemám, sú tam akási 3, ale presne s týmto názvom ani jeden, tak neviem, ktorý mám vybrať
Vlastnosti
Klikneme na Ovladac
Aktualizovat ovladac
klikneme na Dalsi
Pocitac
Vlastnosti systemu
Spravca zariadeni
Hostitelske radice zbernice IEEE 1394
Podla toho aky tam mate nainstalovany a tento treba nahradit
kliknutim pravym tlacitkom mysi a potom vyberieme
Vlastnosti
Klikneme na Ovladac
Aktualizovat ovladac
klikneme na Dalsi
Este poznamka:
Veľká vďaka, pozývam na pivo
Som rad ze pomohlo.
http://jech.webz.cz/soubory/windv.exe
Mne vo windows 7 64 bit funguje
Treba tam nastavitTape-2 v Config
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky