Dobrý deň, vedel by ste mi niekto poradiť čo možem mat s fotakom ked sa mi pri foteni sam od seba vypne alebo niekedy dokonca zamrzne? Baterky sú nabité...vydrži tak 15min a potom začne blbnuť...može to byt z tepla? iked nie je vystaveny priamemu slnku?? predsa aj v tieni su teploty nad 35C....robí to iba posledny mesiac a kedže je take teplo tak to dávam za vinu jemu...može to byt aj niečo ine ???
Dobrý deň, vedel by ste mi niekto poradiť čo možem mat s fotakom ked sa mi pri foteni sam od seba vypne alebo niekedy dokonca zamrzne? Baterky sú nabité...vydrži tak 15min a potom začne blbnuť...može to byt z tepla? iked nie je vystaveny priamemu slnku?? predsa aj v tieni su teploty nad 35C....robí to iba posledny mesiac a kedže je take teplo tak to dávam za vinu jemu...može to byt aj niečo ine ???
Moze to byt cokolvek. Neries. Reklamuj. Urcite je v zaruke.
- vacsina fotakov ma "samovypnutie" nastavovatelne. napr. po 5 minutach necinnosti. Skontroluj manual a menu. - zamrzne = ??? Co musis spravit aby ozil? vypnut zapnut? vybrat baterky? stlacit spust? hodit o zem? nechat 2 dni v teple odstat? Bavime sa o tom Fuji?
"hodit o zem? nechat 2 dni v teple odstat?" pri tejto vete som dostal záchvat smiechu...
ale k veci, mne to niekedy dávno robil kompakt olympus, nebolo to z tepla, ani z chladu, ale tým že baterky už mali svoj čas na výmenu, teda, skús tam dať nové, nie iba nabité, ale to iba v prípade že už nieje v záruke resp. nechceli by ti ho zreklamovať
zly nazov temy....chaby popis problemu....nevieme o aky fotak sa jedna..co presne znamena zamrznutie atd....ale tak ci onak....najlepsie sa ti k tomu vyjadri servis...
ericek174---hmmm baterky majú len par mesiacov čiže si nemyslim že by ich trebalo meniť....
xmartankox---samovypnutie mal po 2min...ale to som hned vypla po 1x ked mi to spravil....ked zamrzne tak vyberem baterky dam s5 a par fotiek zasa spravi pokedy zas nezamrzne...
Zamrznutie
Neries. Reklamuj. Urcite je v zaruke.
- vacsina fotakov ma "samovypnutie" nastavovatelne. napr. po 5 minutach necinnosti. Skontroluj manual a menu.
- zamrzne = ??? Co musis spravit aby ozil? vypnut zapnut? vybrat baterky? stlacit spust? hodit o zem? nechat 2 dni v teple odstat? Bavime sa o tom Fuji?
ale k veci, mne to niekedy dávno robil kompakt olympus, nebolo to z tepla, ani z chladu, ale tým že baterky už mali svoj čas na výmenu, teda, skús tam dať nové, nie iba nabité, ale to iba v prípade že už nieje v záruke resp. nechceli by ti ho zreklamovať
xmartankox---samovypnutie mal po 2min...ale to som hned vypla po 1x ked mi to spravil....ked zamrzne tak vyberem baterky dam s5 a par fotiek zasa spravi pokedy zas nezamrzne...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa