Ja by som to neriskoval. Ak to predavajuci nedal opravit, tak asi bola odhadovana cena opravy nerentabilna, alebo uz neboli dostupne nahradne diely, co je dost pravdepodobne, ak to bola 300/2.8 este bez stabilizacie.
Ja by som to neriskoval. Ak to predavajuci nedal opravit, tak asi bola odhadovana cena opravy nerentabilna, alebo uz neboli dostupne nahradne diely, co je dost pravdepodobne, ak to bola 300/2.8 este bez stabilizacie.
Je to stabilizovaná verzia , čo to som čítal že verzia bez IS sa už neservisuje.
Je to stabilizovaná verzia , čo to som čítal že verzia bez IS sa už neservisuje.
tak potom zalezi na rozsahu poskodenia a cene. Ja som len za vymenu stabilizatora v 70-200/4L IS zaplatil 360 EUR. Ak bol kompletne zateceny, tak oprava moze stat cez 1000E, ak bude treba vymenit elektroniku, ostriaci motorcek, stabilizator, clonu a prepinace. Ak to bola slana voda, mozno aj niektore kovove casti.
tak potom zalezi na rozsahu poskodenia a cene. Ja som len za vymenu stabilizatora v 70-200/4L IS zaplatil 360 EUR. Ak bol kompletne zateceny, tak oprava moze stat cez 1000E, ak bude treba vymenit elektroniku, ostriaci motorcek, stabilizator, clonu a prepinace. Ak to bola slana voda, mozno aj niektore kovove casti.
Lepsie by bolo zistit, ci to bolo utopene v morskej vode.. ak ano - nema vyznam servisovat.. ak v sladkej, tak je otazka ako dlho to v nej bolo.. ak viac nez 24 hod - nema vyznam servisovat.. a potom este ci to bolo po vytiahnuti z vody hned vysusene ak nie - nema vyznam servisovat, budu tam prehnite piny a niektore suciastky.. optike by sa v sladkej vode nemalo stat nic (bude stacit len vycistit), ale morska jej mohla dat zabrat, hlavne antireflexnym vrstvam
Podla všetkého utopený teleobjektív , kúpa.
Ak bol kompletne zateceny, tak oprava moze stat cez 1000E, ak bude treba vymenit elektroniku, ostriaci motorcek, stabilizator, clonu a prepinace. Ak to bola slana voda, mozno aj niektore kovove casti.
Ak bol kompletne zateceny, tak oprava moze stat cez 1000E, ak bude treba vymenit elektroniku, ostriaci motorcek, stabilizator, clonu a prepinace. Ak to bola slana voda, mozno aj niektore kovove casti.
http://www.ebay.co.uk/itm/Canon-EF-300mm-f2-8-L-IS-USM-Lens-/330786054387?pt=UK_Lenses_Filters_Lenses&hash=item4d0462a0f3
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa