Zdravíčko. Chcel by som vás poprosiť o radu. Môj Canon 350D začal produkovať rovnaké čierne fotografie. Jedná sa o jednoliatu rovnomernú čiernu plochu. Uzávierka pracuje v poriadku. Neviem v čom to môže byť
Zdravíčko. Chcel by som vás poprosiť o radu. Môj Canon 350D začal produkovať rovnaké čierne fotografie. Jedná sa o jednoliatu rovnomernú čiernu plochu. Uzávierka pracuje v poriadku. Neviem v čom to môže byť
zložil si krytku objektívu? ak hej, tak je najvyšší čas vymeniť telo za dačo lepšie
samozrejme no problém je v tom, že na nič lepšie prachy nie sú. Preto podobné "rady" počuť nechcem. Dakto od fachu, čo by skúsil povedať či niečo o tejto problematike nevie?
samozrejme no problém je v tom, že na nič lepšie prachy nie sú. Preto podobné "rady" počuť nechcem. Dakto od fachu, čo by skúsil povedať či niečo o tejto problematike nevie?
tipnem to na uzavierku....dosluzila....vymena nerentabilna...ci si chcel pocut nieco ine ? jo a pre viac detailov sa obrat sa na prolaiku alebo matunaka...
Mňa už z toho asi po... Rozobrane 372krát, ani raz som si nevšimol, že druhý flex od snímača som nezapojil tak som ho tam napojil, poskladal a teraz sa nezapne....
mal som podobný problém už dávnejšie..ako tu bolo písané, je to uzávierka, oprava by vyšla na 200 EUR
Nakoniec to bolo len zapojenie snímača /má dva flex káble, nevšimol som si druhý/ no vyzerá to tak, že už je po smrti...spravil 10 fotiek cca, vypol sa a už sa nedá zapnúť
Nakoniec to bolo len zapojenie snímača /má dva flex káble, nevšimol som si druhý/ no vyzerá to tak, že už je po smrti...spravil 10 fotiek cca, vypol sa a už sa nedá zapnúť
tak v tomto pripade asi len pozerat po nejakej inej mrtvej 350ke na suciastky za symbolicku cenu, ze by si skusil vyskladat novy fotak, ked s rozoberanim uz mas skusenosti. akykolvek servisny zasah by ta vysiel drahsie ako kupa funkcneho secondhand tela.
tak v tomto pripade asi len pozerat po nejakej inej mrtvej 350ke na suciastky za symbolicku cenu, ze by si skusil vyskladat novy fotak, ked s rozoberanim uz mas skusenosti. akykolvek servisny zasah by ta vysiel drahsie ako kupa funkcneho secondhand tela.
Práve preto som sa snažil telo rozoberať doma - len čistá rozborka stojí v NZ 40 eur + náklady na opravu.... to sa už potom oplatí kúpiť za 200 jazdené telo... 350ka je v podstate vo vnútri úplne jednoduchá, základné odpojenie a zapojenie flexov a pár šróbov držiacich jednotlivé dosky má človek v rukách po 2/3 rozobratiach. Už len nájsť dajakého umrlca,len zatiaľ bezúspešne.
Canon EOS 350D nefotí (robí čierne fotky)
Chcel by som vás poprosiť o radu. Môj Canon 350D začal produkovať rovnaké čierne fotografie. Jedná sa o jednoliatu rovnomernú čiernu plochu. Uzávierka pracuje v poriadku. Neviem v čom to môže byť
Chcel by som vás poprosiť o radu. Môj Canon 350D začal produkovať rovnaké čierne fotografie. Jedná sa o jednoliatu rovnomernú čiernu plochu. Uzávierka pracuje v poriadku. Neviem v čom to môže byť
ak hej, tak je najvyšší čas vymeniť telo za dačo lepšie
no problém je v tom, že na nič lepšie prachy nie sú. Preto podobné "rady" počuť nechcem. Dakto od fachu, čo by skúsil povedať či niečo o tejto problematike nevie?
no problém je v tom, že na nič lepšie prachy nie sú. Preto podobné "rady" počuť nechcem. Dakto od fachu, čo by skúsil povedať či niečo o tejto problematike nevie?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa