Hore
Fórum » Servis fototechniky
 

Zrkadlovka po servise - otázka

dekarbon
2017-07-08 14:32:19+02
Ahojte,chcel by somsa spýtať že ak by som jedného dňa povedzme na svojej Sony A77II musel dať vymeniť uzávierku či sa dá po servise potom garantovať ako to rozoberú a znova zložia vodeodolnosť a prachuodolnosť fotoaparátu? alebo hociakej zrkadlovky po servise kde ju museli rozobrať a mala tuto ochranu,či to po servise aj tak zostalo?vďaka
 
PeCh
2017-07-08 18:52:14+02
To je skôr otázka na servis. Tam by ti to mali povedať. V každom prípade zrkadlovky bývajú vlhkuodolné, nie vodeodolné a už vonkoncom nie vototesné. Vodotesné sú len niektoré kompakty. A pokial viem napríklad pre vodotesné hodinky je garancia vodotesnosti iba na pár rokov a aby ich bolo možné pokladať za vodotesné, mali by sa pravidelne servisovať a meniť tesnenia. Tesnenia bývajú z gumy a guma časom starne, treba ju mazať a po čase meniť. Ale netreba sa báť. Skutočná vodotesnosť ako i tesnenie vydrží o dosť viacej, ako uvádzajú výrobcovia.
 
WildSammy
2017-07-09 08:43:06+02
ja v tom nevidim ziaden problem.. v servise nie su tupci a takych strojov im prejde cez ruku kopec, takze no problemo bambino, ziaden strach... vratia Ti lepsi pristroj ako bol za nova..
 
Strana 1 z 1
 





Inzercia
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()