ahojte. ja mam tiez sigmu 50-ku a problem s bf a ff a nasla som ze to ladia v prolaike ale to je az v BA. Som z Martina. nepoznate daky servis blizsie Mt?? Dakujem
ahojte. ja mam tiez sigmu 50-ku a problem s bf a ff a nasla som ze to ladia v prolaike ale to je az v BA. Som z Martina. nepoznate daky servis blizsie Mt?? Dakujem
Booft Ružomberok, inak je to v príspevku nad tebou.
som z blavy a v prolaike mi sigmu odmietli, ze na to nemaju vybavenie. V Boof Ružomberok ti to urobia do hodinky za 50€. nezabudnut doniest sklo spolu s telom!
cez hladacik vyuzivas na ostrenie zrkadlo, cez LV sa porovnava kontrast na obraze z cipu. . . zaujimave ze v tom to robi rozdiel. . .
Pokial si dobre pametam tak taketo spravanie fotaka je normalne a myslim, ze tu som to od niekoho cital. Podstatne je, ze to funguje a docastne si s tym budem musiet vystacit.. Este, ze to nieje sklo kazdodenne (11-16) no ten rozsah som si zamiloval.
Pokial mate Sigmu kupenu cez slovenskeho zastupcu, teda f. Dynax-nemusi to byt priamo u nich, staci mat zarucak , ze Vam to predal niekto to to u nich kupuje, tak mate nastavenie v Bofte v Ruzomberku zdarma pokial to je v zaruke, alebo s vyraznou zlavou. Pokial ste to kupili zo "super zdroja" tak platite plnu taxu podla cennika.
korekcia sigma BF v servise, kde?
beriem na vedomie, ze toto je tema k Sigme, ale nechcem zakladat novu temu.
Ja mam Tokinu, ktora ma riadny bf cez hladacik. V servise sa riesi nastavovanie skiel, alebo ako?
Mam D90.
beriem na vedomie, ze toto je tema k Sigme, ale nechcem zakladat novu temu.
Ja mam Tokinu, ktora ma riadny bf cez hladacik. V servise sa riesi nastavovanie skiel, alebo ako?
Mam D90.
cez hladacik vyuzivas na ostrenie zrkadlo, cez LV sa porovnava kontrast na obraze z cipu. . . zaujimave ze v tom to robi rozdiel. . .
Podstatne je, ze to funguje a docastne si s tym budem musiet vystacit..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa