Vcera zapnem fotak a napise ze CF Err vypnem pozrem ci tam je karta ktora tam je uz ttristvrte roka zasunuta kedze mam len jednu tak som ju vybral a dal naspet, zapol a napisalo ci ju chcem naformatovat ja ze": nie": a znovu vypol a zapol a uz bolo vsetko ok aj s par fotkami co tam bolipredtym nafotene spravil som par skusobnych fotiek a islo to v poriadku. O hodinku som ho znova zapol lebo mi to nedalo a err 80 , vypnem zapnem a zase err80 , vybral som baterku vybral som kartu dal som naspet vsetko zapnem a CF error ... odvtedy ked zapnem fotak je tam chvilu busy a potom CF ERR ... Pojdem si dnes kupit druhu kartu ci neni chyba v nej ale ked som rano volal do Prolaika mi povedal ze err80 je chyba elektroniky a ze nemysli si ze druha karta pojde kartu pouzivam SANDISK UDMA 60mb/s 8GB
stretol sa tu uz niekto s tymto problemom? dakujem za akukolvek radu
skus novy firmware 1.0.8 vydany 20.06.2011 http://www.canon-europe.com/Support/Consumer_Products/products/cameras/Digital_SLR/EOS_50D.aspx?DLtcmuri=tcm:13-845724&page=1&type=download mal vy mat vylepsene citanie / zapis na UDMA karty
Canon 50D a err 80
Vcera zapnem fotak a napise ze CF Err vypnem pozrem ci tam je karta ktora tam je uz ttristvrte roka zasunuta kedze mam len jednu tak som ju vybral a dal naspet, zapol a napisalo ci ju chcem naformatovat ja ze": nie": a znovu vypol a zapol a uz bolo vsetko ok aj s par fotkami co tam bolipredtym nafotene spravil som par skusobnych fotiek a islo to v poriadku. O hodinku som ho znova zapol lebo mi to nedalo a err 80 , vypnem zapnem a zase err80 , vybral som baterku vybral som kartu dal som naspet vsetko zapnem a CF error ... odvtedy ked zapnem fotak je tam chvilu busy a potom CF ERR ...
Pojdem si dnes kupit druhu kartu ci neni chyba v nej ale ked som rano volal do Prolaika mi povedal ze err80 je chyba elektroniky a ze nemysli si ze druha karta pojde
kartu pouzivam SANDISK UDMA 60mb/s 8GB
stretol sa tu uz niekto s tymto problemom?
dakujem za akukolvek radu
http://www.canon-europe.com/Support/Consumer_Products/products/cameras/Digital_SLR/EOS_50D.aspx?DLtcmuri=tcm:13-845724&page=1&type=download
mal vy mat vylepsene citanie / zapis na UDMA karty
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa