Ahojte, mam asi rok Canon 300/4 L IS USM na C 450D a v poslednom case sa stava dost casto pri rychejsom pohybe fotakom, ze sa objektiv pri zaostreni akoby zasekne a "cvaka" to vnom (a obraz v hladaciku akoby poskakoval a ten zuk je aj pri stlaceni prehravania fotiek a pri dlhsom podrzani + a - v nahlade). Nieje to preostrovanie a vobec nereaguje, musim fotak vypnut a znova zapnut. Niekedy mi vyhodi Error 01 ze chyba komunikacie tela a objektivu. Kontakty tiez niesu spinave. Minule nepomohlo ani vypnutie fotaku bo po zapnuti stale "cvakal". Ked som na objektive vypol stabilizator prestaloto. No aj na stative bez prudkeho pohybu a s vypnutym stabilizatorom to urobilo tiez. Tak neviem ci robim chybu niekde ja pri pohybe alebo je to chyba objektivu? Mam to reklamovat? Vdaka za rady.
Ponukaju aj Nikony, skus zavolať priamo p. Lazar, myslím že je to majiteľ.0903 107 697
S p. Lazarom sa poznam velmi dobre. Ja len, ze radu nepotrebujem. Autorom temy je niekto iny a ja sa ho snazim dokopat k tomu, aby trochu poremyslal, ze ked sa mu nieco pokazi, tak najlepsie je naprv kontaktovat servis. Bohuzial si ani nevie pozriet zarucak, na ktorom adresa servisu je.
P.S. Kedysi som vo firme vykonavajucej servis pre Canon pracoval 9 rokov
C 300/4 L problem?
http://prolaika.inshop.sk/inshop/scripts/show.asp?file=_servis.html
Ak nie, tak asi tiez tam.
P.S. Kedysi som vo firme vykonavajucej servis pre Canon pracoval 9 rokov
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky