Nestastnou nahodou sa mi moj Canon aj s nasadenym objektivom 16-35 f2.8 odporucal k zemi zo stola a bohuzial horcikove sasi objektivu to nezvladlo a ihned pri bajonete sa odtrhlo. Po prezreti objektivu vyzera opticky aj mechanicky v poriadku, len ta uplna prva cast s bajonetom, ktora je skrutkami pripevnena k zvysku objektivu sa utrhla a na skrutkach mi zostalo zopar milimetrov dalsej casti objektivu.
A teraz konecne otazka : ktory servis by ste mi na tento problem odporucili (Prolaika, Vieden, ine)? Prip. co takto to vlastnorucne zlepit? Skusali ste to niekto?
Nevidel som to sice ako to mal ulomene, ale mne sa stalo podobne, po pade sa odlomil-odtrhol bajonet z objektivu a ostal na tele, nelepili sme to, ale zavrtali hlbsie dierky a dali dlhsie skrutky co drzia bajonet.
rozbity objektiv - ktory servis odporucate?
Nestastnou nahodou sa mi moj Canon aj s nasadenym objektivom 16-35 f2.8 odporucal k zemi zo stola a bohuzial horcikove sasi objektivu to nezvladlo a ihned pri bajonete sa odtrhlo. Po prezreti objektivu vyzera opticky aj mechanicky v poriadku, len ta uplna prva cast s bajonetom, ktora je skrutkami pripevnena k zvysku objektivu sa utrhla a na skrutkach mi zostalo zopar milimetrov dalsej casti objektivu.
A teraz konecne otazka
ktory servis by ste mi na tento problem odporucili (Prolaika, Vieden, ine)? Prip. co takto to vlastnorucne zlepit? Skusali ste to niekto?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa