Vcera som si spravil mensi vylet s umyslom fotit a dost ma nalakal fakt, ze pri pohlade do hladacika je v nom cierna skrvna -vyzera to ako graficka chyba (neviem ci to moze byt znecistenie).
1. Skrvna tam zostava aj pri vymene objektivu, takze to bude nieco s telom 2. Skvrna nema dopad na fotku (pri vyfoteni bielej steny tam nebola, v hladaciku je dost viditelna ale fotky neovplyvnuje)
Ak sa smiem spytat skusenejsich, v com je problem/je to opravitelne? za odpovede dakujem
Vcera som si spravil mensi vylet s umyslom fotit a dost ma nalakal fakt, ze pri pohlade do hladacika je v nom cierna skrvna -vyzera to ako graficka chyba (neviem ci to moze byt znecistenie).
1. Skrvna tam zostava aj pri vymene objektivu, takze to bude nieco s telom 2. Skvrna nema dopad na fotku (pri vyfoteni bielej steny tam nebola, v hladaciku je dost viditelna ale fotky neovplyvnuje)
Ak sa smiem spytat skusenejsich, v com je problem/je to opravitelne? za odpovede dakujem
T.
čo znamená škvrna? nejaká velká nepravidelná mapa alebo len malá bodka?
Canon 1000d- skrvna v hladaciku
1. Skrvna tam zostava aj pri vymene objektivu, takze to bude nieco s telom
2. Skvrna nema dopad na fotku (pri vyfoteni bielej steny tam nebola, v hladaciku je dost viditelna ale fotky neovplyvnuje)
Ak sa smiem spytat skusenejsich, v com je problem/je to opravitelne?
za odpovede dakujem
T.
1. Skrvna tam zostava aj pri vymene objektivu, takze to bude nieco s telom
2. Skvrna nema dopad na fotku (pri vyfoteni bielej steny tam nebola, v hladaciku je dost viditelna ale fotky neovplyvnuje)
Ak sa smiem spytat skusenejsich, v com je problem/je to opravitelne?
za odpovede dakujem
T.
a zistujem ze som asi mierne disgraficky, neviem napisat skvrna
vcera sme to skumali aj s kamaratom a obaja sme ju tam spozorovali, dnes vobec nic.
naozaj nerozumiem teraz, co to mohlo sposobit
vcera sme to skumali aj s kamaratom a obaja sme ju tam spozorovali, dnes vobec nic.
naozaj nerozumiem teraz, co to mohlo sposobit
prijemny den
T.
a nie nezmizla po utreti hladacika
pravdepodobne si mal len bordel na matnici a keďže tam nieje asi odpadla,ak by si mal špinu v hladáčiku tak by si ju pri pohlade don nespozoroval...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa