DOBRY DEN Mam Nikon Coolpix P500 2 dni a vsimol som si ze vo vnutri objektivu(pod sklickom) mam uz nejake necistoty.Su rovno uprostred( je to taka vacsia biela bodka).Ked som ho kupoval nebolo tam nic a vcera uz ano.Na fotkach zatial nic nevidno.Nema to byt vo vnutri vzduchotesne?Som novacik tak prosim o vysvetlenie.Mam narok na reklamaciu?Dufam ze ste ma pochopili o co my ide.Omluvam sa ak som to dal do zlej sekcie.Pekny den
DOBRY DEN Mam Nikon Coolpix P500 2 dni a vsimol som si ze vo vnutri objektivu(pod sklickom) mam uz nejake necistoty.Su rovno uprostred( je to taka vacsia biela bodka).Ked som ho kupoval nebolo tam nic a vcera uz ano.Na fotkach zatial nic nevidno.Nema to byt vo vnutri vzduchotesne?Som novacik tak prosim o vysvetlenie.Mam narok na reklamaciu?Dufam ze ste ma pochopili o co my ide.Omluvam sa ak som to dal do zlej sekcie.Pekny den
vzduchotesne fotaky su snad len tie podvodne a ano...nemalo by tam byt nic..ale ked tam nieco je tak to neznamena ze to ej vada...na fotkach drobne necistoty v objektive nevidis lebo su uplne mimo HO a musel by si hodne clonit aby si ich nasiel...reklamaciu skusit mozes....ak sa ti chce ale cakat mesiac bez fotaku tak kludne do toho chod
U DSLR by som to neriesil, ale na kompakte s ohniskami 5 mm je HO taka velka, ze sa to teoreticky moze na fotke prejavit. Ale ak sa neprejavuje, nechal by som to tak.
Ad vzduchotesnost, ako by potom objektiv zoomoval, keby bol vzduchotesny? Tak daleko v technike nie sme, zeby objektiv v kompakte vedel pri natiahnuti vytvorit vakuum
su to urcite dobre fotaky, len obcas sa tam ten prach dostane hned, obcas neskor, obcas vobec..
zoomovacie objektívy majú všetky problémy s prachom, niektoré viac niektoré menej a prach sa časom dostane všade aj do pevných skiel, niektoré majú lepšiu konštrukciu niektoré nie, malé prachové častice v objektíve na zrkadlovkách vôbec nevadia, pokiaľ tým nie je pokrytá významná časť čočiek, skôr horšia býva pleseň alebo povlak na šošovkách, potom zmäkčujú obraz atď...
Necistoty vo vnutri objektivu
Mam Nikon Coolpix P500 2 dni a vsimol som si ze vo vnutri objektivu(pod sklickom) mam uz nejake necistoty.Su rovno uprostred( je to taka vacsia biela bodka).Ked som ho kupoval nebolo tam nic a vcera uz ano.Na fotkach zatial nic nevidno.Nema to byt vo vnutri vzduchotesne?Som novacik tak prosim o vysvetlenie.Mam narok na reklamaciu?Dufam ze ste ma pochopili o co my ide.Omluvam sa ak som to dal do zlej sekcie.Pekny den
Mam Nikon Coolpix P500 2 dni a vsimol som si ze vo vnutri objektivu(pod sklickom) mam uz nejake necistoty.Su rovno uprostred( je to taka vacsia biela bodka).Ked som ho kupoval nebolo tam nic a vcera uz ano.Na fotkach zatial nic nevidno.Nema to byt vo vnutri vzduchotesne?Som novacik tak prosim o vysvetlenie.Mam narok na reklamaciu?Dufam ze ste ma pochopili o co my ide.Omluvam sa ak som to dal do zlej sekcie.Pekny den
Ad vzduchotesnost, ako by potom objektiv zoomoval, keby bol vzduchotesny? Tak daleko v technike nie sme, zeby objektiv v kompakte vedel pri natiahnuti vytvorit vakuum
sú to prachové pumpy
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa