Zdravim vas, stala sa mi nemila vec... normalne za nijakych zvlastnych podmienok som fotil a zrazu mi zacalo naskakovat chybove hlasenie error 30. V manuali pisu ze je to "problem related to shutter" na forach som sa docital ze je lepsie to dat reklamovat lebo ak by to aj prestalo robit tak sa to moze vratit. A zaruku mam len rok kedze je z adoramy(NY)
Nemate skusenosti s posielanim do USA? Co je potrebne vybavit atd? Je mozne to nejak poriewsit cez SK sevis ked mam len USA zaruku?
Zdravim vas, stala sa mi nemila vec... normalne za nijakych zvlastnych podmienok som fotil a zrazu mi zacalo naskakovat chybove hlasenie error 30. V manuali pisu ze je to "problem related to shutter" na forach som sa docital ze je lepsie to dat reklamovat lebo ak by to aj prestalo robit tak sa to moze vratit. A zaruku mam len rok kedze je z adoramy(NY)
Nemate skusenosti s posielanim do USA? Co je potrebne vybavit atd? Je mozne to nejak poriewsit cez SK sevis ked mam len USA zaruku?
Dakujem
áno dá sa to poriešiť aj cez slovenský servis ale celú opravu si budeš musieť zacvakať z vlastného Daj si spraviť cenovú ponuku koľko by ťa stála oprava tu, potom si zváž cenu poštovného SK-USA a späť + čas čo budeš bez foťáku a rozhodni sa čo je pre teba lepšie, výhodnejšie
áno dá sa to poriešiť aj cez slovenský servis ale celú opravu si budeš musieť zacvakať z vlastného Daj si spraviť cenovú ponuku koľko by ťa stála oprava tu, potom si zváž cenu poštovného SK-USA a späť + čas čo budeš bez foťáku a rozhodni sa čo je pre teba lepšie, výhodnejšie
Zdravím, otázka neodborníka - nestačí v prvom prípade preinštalovať firmware alebo nainštalovať novší ?
Zdravím, otázka neodborníka - nestačí v prvom prípade preinštalovať firmware alebo nainštalovať novší ?
ja som to mal to iste na 5D mk2 ale uz mi to nerobi a preslo od toho 3 mesiace. Treba dat na analizu do prolajky (-: nech to pretiahnu cez soft co premeria elektroniku. Tak mne to bolo odporucane ale neurobil som to hlaska terror 30 je prilis vseobecna tam moze byt vela problemou. Napis potom co to bolo za chybu som aj ja zvedavi.
@Strhak - ano..uz som sa zmieril s tym ze ho poslem do USA a necham reklamovat Bojim sa ze sa to vrati inokedy.
@seifi - firmware je najnovsi dostupny, a nikde som necital zeby odporucali ho prepalit.
@markus - dik za radu. Prolaika myslis toto? : http://prolaika.inshop.sk/inshop/scripts/show.asp?file=_servis.html co ta to stalo? to by som skusil.. lebo ak nejde priamo o pokazenu uzavierku..co pokial viem stoji strasne vela na opravu, tak by som to nechal radsej opravit tu.
Reklamacia 7D kupeneho v USA
stala sa mi nemila vec... normalne za nijakych zvlastnych podmienok som fotil a zrazu mi zacalo naskakovat chybove hlasenie error 30. V manuali pisu ze je to "problem related to shutter"
Dakujem
stala sa mi nemila vec... normalne za nijakych zvlastnych podmienok som fotil a zrazu mi zacalo naskakovat chybove hlasenie error 30. V manuali pisu ze je to "problem related to shutter"
Dakujem
Treba dat na analizu do prolajky (-: nech to pretiahnu cez soft co premeria elektroniku.
Tak mne to bolo odporucane ale neurobil som to hlaska terror 30 je prilis vseobecna tam moze byt vela problemou.
Napis potom co to bolo za chybu som aj ja zvedavi.
@Strhak - ano..uz som sa zmieril s tym ze ho poslem do USA a necham reklamovat
@seifi - firmware je najnovsi dostupny, a nikde som necital zeby odporucali ho prepalit.
@markus - dik za radu. Prolaika myslis toto? : http://prolaika.inshop.sk/inshop/scripts/show.asp?file=_servis.html
co ta to stalo? to by som skusil.. lebo ak nejde priamo o pokazenu uzavierku..co pokial viem stoji strasne vela na opravu, tak by som to nechal radsej opravit tu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa