to nie je agresia....to bolo len konstatovanie holych faktov....prides na forum o autach....spytas sa ako najlepsie a co najjednoduchsie zvysis vykon svojho auta....je ti povedane ze daj tam napr ostru vackovu hriadel a ty sa spytas ze co je to vackova hriadel....nezda sa ti to tak trosku podobne ? proste nie vsetko sa da vyriesit free softom...par klikmi a jednou otazkou na fore....niektore veci si musis nastudovat aby si ich vedel spravit...
Sak a preto som tu aby som si to tu nastudoval Tak radsej vysvetli tak ako tipek hore a neries veci okolo. Co nebudem vediet sa opat opytam. A prave preto sa pytam lebo neviem vsetko o fotkach ale bavi ma fotit a potrebujem pre jednu kocku urobit take to video s fotkami chapes a nemienim kvoli tomu sediet pri kompe rok. Tak preto sa pytam tak priamo a sedlacky... Ok.
Sak a preto som tu aby som si to tu nastudoval Tak radsej vysvetli tak ako tipek hore a neries veci okolo. Co nebudem vediet sa opat opytam. A prave preto sa pytam lebo neviem vsetko o fotkach ale bavi ma fotit a potrebujem pre jednu kocku urobit take to video s fotkami chapes a nemienim kvoli tomu sediet pri kompe rok. Tak preto sa pytam tak priamo a sedlacky... Ok.
Priznam sa ani ja som nevedel co znamena "Alpha blending". Ale napisal som toto slovicko do gugla a mal som odpoved. Len ten tipek hore (btw ma nick slavmiro) ma predbehol - asi ma rychlejsi gugel.
Inac odporucam nainstalovat (ten gugel). Je to fasa programik a je tiez free ...
Slide show
http://www.lialoren.com/
Tak radsej vysvetli tak ako tipek hore a neries veci okolo.
Co nebudem vediet sa opat opytam.
A prave preto sa pytam lebo neviem vsetko o fotkach ale bavi ma fotit a potrebujem pre jednu kocku urobit take to video s fotkami chapes a nemienim kvoli tomu sediet pri kompe rok. Tak preto sa pytam tak priamo a sedlacky... Ok.
Tak radsej vysvetli tak ako tipek hore a neries veci okolo.
Co nebudem vediet sa opat opytam.
A prave preto sa pytam lebo neviem vsetko o fotkach ale bavi ma fotit a potrebujem pre jednu kocku urobit take to video s fotkami chapes a nemienim kvoli tomu sediet pri kompe rok. Tak preto sa pytam tak priamo a sedlacky... Ok.
Inac odporucam nainstalovat (ten gugel). Je to fasa programik a je tiez free ...
http://www.techsupportalert.com/content/best-free-photo-slideshow-software.htm
Pevne verim ze sa spytas co je to SOZA ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa