Fórum » Spracovanie fotografie

Úprava fotografie

dynnamic
2012-08-24 23:40:04+02
Začnem asi tým že nemám nejaké extra skúsenosti s úpravou fotografie vo Photoshop-e ale dnes ma zaujala jedna vec ktorú by som sa chcel naučiť ...

Ihneď upozorním že sa nezaujímam o komplexnú úpravu fotografie " aspoň zatiaľ " takže odkazy na rôzne tutorialy nepotrebujem ... Takže ak by sa našiel niekto rozumný kto by mi vedel poradiť "k téme" bol by som rad

Jedná sa mi o efekt v tomto videu , čas - (7:35) :

http://vimeo.com/18109690

Ako odstrániť pozadie aby mi záblesk blesku zostal zachovaný???

tomatito
ocenenie redakciou 2012-08-25 00:10:03+02
pouzijes nejake zaujimave prekryvanie napriklad cez multiply alebo softlight..poskusaj ..samozrejme hraca treba oznacit a nestmavovat...

inkubbus
2012-08-25 08:28:03+02
Ale bez extra skúseností to aj tak nepôjde... To ako keby si sadol za knipel do lietadla a hneď by si chcel robiť akrobaciu

aesace
2012-08-25 08:44:44+02
Tym tutorialom sa aj tak nevyhnes.Naucia ta zakladne veci, ktore das potom dokopy, vypilujes a mozes spravit nejaku upravu, ktoru uz niekto pred tebou urobil na inej fotke. A ked uz budes vediet, co aj sam chces, tak vtedy mozes sam zacat nieco tvorit. Ziadna rychla cesta to asi nebude.
V pripade toho basketbalistu sa asi pohras s jednuchym histogramom a krivkami, aby si tmave casti este viac stmavil az do cierna a aby sa to pomerovo trochu odrazilo aj na samotnej osobe a vyzeralo trochu realisticky. Nasledne nejake farebne upravy cez vyvazenie farieb v jednotlivych svetelnych urovniach..

KoCi
2012-08-25 10:13:55+02
V menu Filter a podmenu Other si vyber "As in video" a je vykonane. Level narocnosti - klikac.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()