zacinam s programom deepskystacker ale mam takyto problem: -ked som robil prvy krat fotku vsetko sa v poriadku spravilo -ale teraz po par tyzdnoch som spustil program a vzdy vsetko ide bezchybne fotky sa spoja dokopy a dam ulozit fotku a vzdy ked ju otvorim v adobe ps alebo hocikde inde otvori mi iba povodnu fotku co som odfotil popritom v programe deepskystacker mi ju ukazuje spojenu a upravenu ...
skusal som vsetko ale nic nefunguje neviete mi prosim niekto poradit?
ahoj, v DSS som sa s takymto problemom nastastie nestretla. jedine co ti mozem teda poradit je, aby si sa skusil popytat o radu na astro-forum.cz. tam ti skor poradia ako tu, kedze sa tu vela ludi nevenuje nocnej fotografii
ahoj, v DSS som sa s takymto problemom nastastie nestretla. jedine co ti mozem teda poradit je, aby si sa skusil popytat o radu na astro-forum.cz. tam ti skor poradia ako tu, kedze sa tu vela ludi nevenuje nocnej fotografii
problem pri ukladani v Deep sky stacker 3.3.2
zacinam s programom deepskystacker ale mam takyto problem:
-ked som robil prvy krat fotku vsetko sa v poriadku spravilo
-ale teraz po par tyzdnoch som spustil program a vzdy vsetko ide bezchybne fotky sa spoja dokopy a dam ulozit fotku a vzdy ked ju otvorim v adobe ps alebo hocikde inde otvori mi iba povodnu fotku co som odfotil popritom v programe deepskystacker mi ju ukazuje spojenu a upravenu ...
skusal som vsetko ale nic nefunguje neviete mi prosim niekto poradit?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa