Ahojte, potrebujem radu ohľadom úpravy prepálenej oblohy. Môj nápad je upraviť ju do jemnej farby vychádzajúceho slnka. Ale ako? Budem vďačná za všetky rady, tipy, triky... Fotografia bude tlačená na plátno. Ďakujem!
Ahojte, potrebujem radu ohľadom úpravy prepálenej oblohy. Môj nápad je upraviť ju do jemnej farby vychádzajúceho slnka. Ale ako? Budem vďačná za všetky rady, tipy, triky... Fotografia bude tlačená na plátno. Ďakujem!
nafotit este raz podexponovane, aleobo s prechodakom, alebo bracketing
Lepsie je nechat to tak ako to je. Kto povedal, ze tam kresba musi byt? Prepalene to vyzerta omnoho lepsie, nez s tym neprirodzenym prechodovym filtrom.
Lepsie je nechat to tak ako to je. Kto povedal, ze tam kresba musi byt? Prepalene to vyzerta omnoho lepsie, nez s tym neprirodzenym prechodovym filtrom.
Prepálená obloha
Fotografia bude tlačená na plátno. Ďakujem!
s knedle bic neupleties
s knedle bic neupleties
"Omaľované na objednávku ako podklad plagátu na jednu nadchádzajúcu súťaž v háčkovaní ...."
ww.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/269150/plagatofka/
Zakaznik si objednal, zakaznik dostal.
No a aj vysledny plagat ... teda takmer vysledny ... dielo grafika nie moje
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie