Zdravím všetkých. Všetko fungovalo dva mesiace, mne z neznámej príčiny mi teraz pri importe najprv načíta fotku farebne a bez akéhokoľvek zásahu ju hneď po načítaní prekonvertuje do B&W. Prepnem z "knihovni" na "vyvolanie", stlačím "obnoviť" a fotku naspäť prekonvertuje do farebnej. Druhou záludnosťou od tej doby je použitie štetca - prepnem na "štetec", objaví sa dvojkruh s plusom v strede ako má, stlačím ľavé tlačítko myši, prechádzam po fotke, ale zmeny sa vyvolávajú na celej fotke, nie iba tam kde som prešiel štetcom. V nastaveniach mám všetko nastavené na "východzie", "default" a skúšal som aj "obnoviť prednastavené" ... žiadna zmena. Za rady vopred ďakujem
Dobrý deň a zdravím "mojich rádcov".l Tak som najprv skontroloval tie nastavenia a nič som nenašiel (možno mi niečo ušlo), ale nakoniec som nainštaloval tú 4.3 a všetko funguje ... ďakujem za rady.
Lightroom 4.0 automatický prevod do B&W
Všetko fungovalo dva mesiace, mne z neznámej príčiny mi teraz pri importe najprv načíta fotku farebne a bez akéhokoľvek zásahu ju hneď po načítaní prekonvertuje do B&W. Prepnem z "knihovni" na "vyvolanie", stlačím "obnoviť" a fotku naspäť prekonvertuje do farebnej.
Druhou záludnosťou od tej doby je použitie štetca - prepnem na "štetec", objaví sa dvojkruh s plusom v strede ako má, stlačím ľavé tlačítko myši, prechádzam po fotke, ale zmeny sa vyvolávajú na celej fotke, nie iba tam kde som prešiel štetcom. V nastaveniach mám všetko nastavené na "východzie", "default" a skúšal som aj "obnoviť prednastavené" ... žiadna zmena.
Za rady vopred ďakujem
Tak som najprv skontroloval tie nastavenia a nič som nenašiel (možno mi niečo ušlo), ale nakoniec som nainštaloval tú 4.3 a všetko funguje ... ďakujem za rady.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa