potreboval by som nejaký slušný program na pridávanie copyrightov na fotky. Teraz používam AVS Image Converter, ale som s ním nespokojný kvôli kvalite exportovanej fotky a nečitateľného loga. Bez problémov môže byť aj platený, nevadí. Len nech funguje na 100% a nech má kvalitu, takú akú má mať.
Jedine Adobe Lightroom, dá sa to aj v irfane alebo photoshope, no je to aspoň podľa mňa o dosť zložitejšie. V Lightroome si zadáš png logo alebo text a máš.
Jedine Adobe Lightroom, dá sa to aj v irfane alebo photoshope, no je to aspoň podľa mňa o dosť zložitejšie. V Lightroome si zadáš png logo alebo text a máš.
Vo fotošope ide síce batch, ale možnosť pridania loga tam nejde. V lightroome neviem či to ide, pravdupovediac ešte som to ani neskúšal.
v lightroome to ide, sám to tak robím akorát že to logo si musíš umiestniť niekde do PC tak aby si ho nevymazal, pak ti ho už lightroom na fotky dávať logicky nebude.
FastStone Image Viewer, free, podpora RAW (posledna verzia z 4.4.2013), davkove spracovanie Nastroje -> Davkovy prevod -> Pokrocile Volby (Text/Vodoznak) ₊ vela dalsich editacnych moznosti..
Len pri hromadnom copyrighte si daj pozor, že nie na každú fotku sa hodí podpis do rovnakého rohu a rovnakej farby, niekde viac sadne biely, niekde čierny, niekde šedý...
Hromadné pridávanie copyrightu
potreboval by som nejaký slušný program na pridávanie copyrightov na fotky. Teraz používam AVS Image Converter, ale som s ním nespokojný kvôli kvalite exportovanej fotky a nečitateľného loga. Bez problémov môže byť aj platený, nevadí. Len nech funguje na 100% a nech má kvalitu, takú akú má mať.
Ďakujem.
www.ephoto.sk/forum/22/8826/watermark/
free, podpora RAW (posledna verzia z 4.4.2013),
davkove spracovanie
Nastroje -> Davkovy prevod -> Pokrocile Volby (Text/Vodoznak)
₊ vela dalsich editacnych moznosti..
XnView
waterMark V2
Všetko free.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie