Fórum » Spracovanie fotografie

Nikon D3100 - sportova fotografia

dennyeagle
2013-04-16 15:51:21+02
zdravim vas som zaciatocnik mam nikon d3100 a fotim vacsinou sportove akcie aj ked mam mensi objektiv ... no ale zda sa mi ze tie fotky maju malo farby fotim na sportovom rezime a aj tak sa mi niekedy stane ze su rozmazane neviete ako to napravit aby boli trochu "zivsie"? a este by som chcel poprosit nejaky program aby som do tej fotky vlozil podpis (meno alebo nieco) a bolo by dobre kebyze sa da do viacej fotiek naraz....a poradit nejaky vacsi objektiv na ten fotak aby som mohol fotit aj zvacsej dialky

pyrula
2013-04-16 15:57:10+02
som zvedavy, kto sa nachyta

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2013-04-16 15:57:10+02
príspevok od: dennyeagle
zdravim vas som zaciatocnik mam nikon d3100 a fotim vacsinou sportove akcie aj ked mam mensi objektiv ... no ale zda sa mi ze tie fotky maju malo farby fotim na sportovom rezime a aj tak sa mi niekedy stane ze su rozmazane neviete ako to napravit aby boli trochu "zivsie"? a este by som chcel poprosit nejaky program aby som do tej fotky vlozil podpis (meno alebo nieco) a bolo by dobre kebyze sa da do viacej fotiek naraz....a poradit nejaky vacsi objektiv na ten fotak aby som mohol fotit aj zvacsej dialky
Sportovy rezim nie je zarukou dobrej fotografie. Je to len urcite odporucane nastavenie fotaku. TY!!!! mu musis zabezpecit podmienky a objektiv, aby tento program mohol odviest svoju pracu. S lacnou vybavou sa velmi casto budes stretat s neuspechom. Sportovi fotografi nemaju tie "dela" len tak pre nic, za nic aby sa ukazali, ze na to maju.
Farby zvyraznis v pocitaci funkciou saturacia a vibrance.

O teleobjektivoch na NIkon D3XXX je toho vo fore kopec, nebud lenivy pouzit vyhladavanie.

Daj si vyhladat na fore "vodoznak, watermark, podpis".

P.S. A este za zamysli nad nazvom temy, ci ty by si na nu vobec klikol a chapal z nazvu, co autor temy chce.

dynnamic
2013-04-16 15:57:44+02
najlepsie bude asi dostudovat celu preblematiku

dynnamic
2013-04-16 15:57:44+02
najlepsie bude asi dostudovat celu preblematiku

dennyeagle
2013-04-16 16:07:33+02
mohli by ste mi poradit nejaky vacsi objektiv? dakujem

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2013-04-16 16:13:11+02
Forum - vyhladavanie. Nikto tu nebude opakovat x-krat preberane. Zalozeniu novej temy ma predchdzat prestudovanie fora. Inak len kazdeho uzivatela nastves. Je tu toho napisaneho dost na to, aby sa o tom znovu nemuselo pisat.

lubos hladky
2013-04-16 16:13:18+02
to to by ti mohlo stacit ?
http://www.megafoto.sk/Nikon-600mm-f-4g-ed-vr-af-s

Peto15
2013-04-16 16:20:44+02
tamron 70-300 VC USD

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()