Pouzivam canon eos 400d ale teraz mam pozicany canon eos 60d a vobec sa mi vo vyssie uvedenom programe neda otvorit tento raw format z canonu eos 60d...
no robil som aj to uz pred tym ale nejde to ani tak
a updatoval si camera raw alebo len photoshop ? akú máš verziu camera raw ? inak nevidím dovod prečo by to nešlo... jedine ak je niečo medzi stoličkou a počítačom
Moja verzia ACR je 6.7.0.339, takze fakt neviem, kde je problem....
Problem moze byt hocikde... Konkretne PS5 mi spociatku casto padal a sposoboval vsemozne problemy, nakoniec pomohol reinstal a update na verziu 12.0.4...
no robil som aj to uz pred tym ale nejde to ani tak
Hm,nerozumieim, co znamena, ze si to robil uz aj predtym. Nemohol by si sa vyjadrit jasnejsie? Co si robil a aj pred cim? Mas kupeny photoshop? Nepouzil si nejake verejne dostupne seriove cislo,ktore teraz adobe zakazal?
ydravim ani mne neide otvorit rawko v cs5 ,mam canon 6d a ani v poslednom update 6.74 tusim sa v yoyname podporovanych fotkov nenachadza,ostava uz asi len zmenit cs5 na cs6 pripadne mate nejake ine navrhy alebo rady?dakujem
Problem s otvorenim RAW formatu v adobe photoshop cs5
Pouzivam canon eos 400d ale teraz mam pozicany canon eos 60d a vobec sa mi vo vyssie uvedenom programe neda otvorit tento raw format z canonu eos 60d...
Neviete co by tomu mohlo pomoct?
Dakujem
Michal
akú máš verziu camera raw ?
inak nevidím dovod prečo by to nešlo... jedine ak je niečo medzi stoličkou a počítačom
Najnovsi a posledny update ACR pre CS5 je verzia 6.7 (ukoncenie podpory CS5)!
http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?product=106&platform=Windows&promoid=HTENB
To Adori: na Canon 600D potrebujes ACR verziu 6.4.1 a vyssiu...
Najnovsi a posledny update ACR pre CS5 je verzia 6.7 (ukoncenie podpory CS5)!
http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?product=106&platform=Windows&promoid=HTENB
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa