Ahojte, chcel by som sa vas opytat, ci mate skusenosti s napalovanim dvd medii pre klienta s tym, ze obmedzite vytvorenie dalsej kopie? Poznate nejaky software, ktory aspon ciastocne riesi tento problem? Chcel by som sa pokusit zabranit klientovi v tom, aby rozsiril fotky z akcie dalsim neplatiacim ucastnikom. Dakujem pekne
Ahojte, chcel by som sa vas opytat, ci mate skusenosti s napalovanim dvd medii pre klienta s tym, ze obmedzite vytvorenie dalsej kopie? Poznate nejaky software, ktory aspon ciastocne riesi tento problem? Chcel by som sa pokusit zabranit klientovi v tom, aby rozsiril fotky z akcie dalsim neplatiacim ucastnikom. Dakujem pekne
Hmmm ... to ako ze by si klient mohol pozerat len na tom CDcku? Dost zvratene. Ja napriklad na ultrabooku ani CDckovac nemam. A co ked sa mu CDcko poskodi / strati? Bude Ti (o X rokov) pisat aby si mu poslal nove, lebo si chce kuknut fotky zo stuzkovej?
tu je zopar programcekov: http://www.cd-writer.com/cd_dvd_copy_protection.html, ale to treba riesit asi zmluvou/dohodou. Takyto technicky sposob sa da asi vzdy nejako obist.
problem je, ze sa jedna o stredoskolakov a akurat chcem zabranit tomu, aby si 60 ludi kupilo "na polovicu" 2 dvdcka s fotkami. Takze zmluvou to asi moc neporiesim a asi ani by som to neustriehol. Viem ze je to od veci ze casom to medium sa opotrebuje.
tu je zopar programcekov: http://www.cd-writer.com/cd_dvd_copy_protection.html, ale to treba riesit asi zmluvou/dohodou. Takyto technicky sposob sa da asi vzdy nejako obist.
toto predavanie pre 'ziaka' som nikdy nepochopil, co tak zmenit business model na cenu pre triedu, v dnes dobe to riesit digitalne medium pre jednotlivca nie je asi to prave... ochranu ti neporadim, kazda sa da obist
Zmluvne sa z nimi dohodni na odbere, žiadná ochrana ti nepomôže. Ja napr. v Nero môžem zakliknúť pri napaľovaní vo vlasntostiach, že CD chránené alebo DVD, ale je to chabá ochrana, z druhej strany zase bez problémov rozkoduje akékoľvek audio CD a spravý presnú kópiu bez nezmyslov a ešte môže spraviť multimediálne z klipmy na konci-presná kópia. A čo sa týka DVD alebo BD, tie už sú šifrované a z nim PC nepohne,pokiaľ nevlastníš dešifrovací programik dvdfab, ten ti z najnovšieho dvd hitu spravý presnú kópiu. Niekedy sa DVD chránili tak, že po 10sec sa dala taká 5-10sec cyklická chyba, bežný decrypter či shrink boli nahratý,nedokázali s tým nič urobiť.Ale napr v NERO na získanie dát z poškodených nosičov to nebol problém preskočiť. Takže zabudni na kódovanie a radšej sa s nimi riadne dohodni,že musia zobrať toľko a toľko kusov, prípadne spíš zmluvu o diele.
Ešte ma napadlo, najednoduchšie je preplniť CD-DVD, pri audio na 80min 30sec a DVD 4,482G. Jednoduché a lacné programiky (zadarmo) si s tým nebudú vedieť poradiť.
Ešte ma napadlo, najednoduchšie je preplniť CD-DVD, pri audio na 80min 30sec a DVD 4,482G. Jednoduché a lacné programiky (zadarmo) si s tým nebudú vedieť poradiť.
No ano, neskpoiruje a neprepali CD/DVD - ale moze si z takeho CD skopirovat fotky na HDD? Ak ano, tak to urobi a sfukne si to na medium zvlast, vo svojej vlastnej kompilacii (ak ide o fotky anie o video samozrejme...)
No ano, neskpoiruje a neprepali CD/DVD - ale moze si z takeho CD skopirovat fotky na HDD? Ak ano, tak to urobi a sfukne si to na medium zvlast, vo svojej vlastnej kompilacii (ak ide o fotky anie o video samozrejme...)
Ber to tak, že nie každý je šprták a špekulant, na HD to skopiruje ale nebude vedieť to dať na médium .
Copy protected CD - zabranenie dalsich kopii CD
Ja napr. v Nero môžem zakliknúť pri napaľovaní vo vlasntostiach, že CD chránené alebo DVD, ale je to chabá ochrana, z druhej strany zase bez problémov rozkoduje akékoľvek audio CD a spravý presnú kópiu bez nezmyslov a ešte môže spraviť multimediálne z klipmy na konci-presná kópia.
A čo sa týka DVD alebo BD, tie už sú šifrované a z nim PC nepohne,pokiaľ nevlastníš dešifrovací programik dvdfab, ten ti z najnovšieho dvd hitu spravý presnú kópiu.
Niekedy sa DVD chránili tak, že po 10sec sa dala taká 5-10sec cyklická chyba, bežný decrypter či shrink boli nahratý,nedokázali s tým nič urobiť.Ale napr v NERO na získanie dát z poškodených nosičov to nebol problém preskočiť.
Takže zabudni na kódovanie a radšej sa s nimi riadne dohodni,že musia zobrať toľko a toľko kusov, prípadne spíš zmluvu o diele.
http://www.dvdfab.com/download.htm
Jednoduché a lacné programiky (zadarmo) si s tým nebudú vedieť poradiť.
Jednoduché a lacné programiky (zadarmo) si s tým nebudú vedieť poradiť.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa