Fórum » Spracovanie fotografie

Camera Raw flaky

ujosajner
2014-02-28 21:42:07+01
mam problem. asi tak tyzden dozadu mi camera raw 7 zacal cudne zobrazovat subory NEF. pripajam printscreen. tmave miesta maju cudne modre flaky. vidiet ich iba v camera raw. ked rovnaky subor otvorim v lightroome, vsetko je ok. neviete, preco to je a co s tym? dakujem

blahoslav J B Art
2014-02-28 21:53:31+01
príspevok od: ujosajner
mam problem. asi tak tyzden dozadu mi camera raw 7 zacal cudne zobrazovat subory NEF. pripajam printscreen. tmave miesta maju cudne modre flaky. vidiet ich iba v camera raw. ked rovnaky subor otvorim v lightroome, vsetko je ok. neviete, preco to je a co s tym? dakujem
je to zvyraznenie podexponovaneho miesta, v histograme v lavom a pravom hornom rohu su take stvorceky s trojuholnikmi, ked kliknes na lavy, modra farba zmizne

ujosajner
2014-02-28 22:18:19+01
dakujem nastotisickrat !!! pouzivam ten soft pol roka a nikdy mi to tak nezobrazovalo. a zrazu z nicoho nic a nevedel som preco. vdaka este raz

total empty
2014-02-28 22:19:20+01
príspevok od: ujosajner
...a biele fľaky ti budú signalizovať prepaly.

lubos hladky
2014-03-01 06:55:04+01

davno som sa tak nepobavil

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()