potrebujem poradit nejaky trik na hromadnu upravu fotiek v CS6. mam vyvolane rawka v camera raw a ulozene ako PSD. nasledne chcem skupinu tychto PSD suborov hromadne upravit pripravenou akciou. postupoval som podla navodu na nete FILE/AUTOMATE/BATCH, ale nepodarilo sa mi to. vsetky subory zo zadaneho adresara po jednom CS6 otvoril a hned zatvoril. vyzeralo to akoby vykonava zadanu akciu, no vysledok nikde neulozil. diky
keď nejde automat tak sa asi treba vyhrať ctrl+shift+E / ctrl+shift+S/enter+enter
Vážne nikdy som to neskúšal v automate ale cez skratky to robím furt. No neviem koľko PSD potrebuješ takto urobiť. Ja som hromadne PSD nikdy nerobil good luck
potrebujem poradit nejaky trik na hromadnu upravu fotiek v CS6. mam vyvolane rawka v camera raw a ulozene ako PSD. nasledne chcem skupinu tychto PSD suborov hromadne upravit pripravenou akciou. postupoval som podla navodu na nete FILE/AUTOMATE/BATCH, ale nepodarilo sa mi to. vsetky subory zo zadaneho adresara po jednom CS6 otvoril a hned zatvoril. vyzeralo to akoby vykonava zadanu akciu, no vysledok nikde neulozil. diky
Prečo to ukladáš v PSD ? PSD je uložný formát ak obrázok obsahuje vrstvy, taktiež je tam dôležitá bit.kvalita, či 8 alebo 16. 8bit by ti malo spracovať,16 asi nie. Ulož to z raw ako tiff alebo jpeg a potom skúšaj.
Mam svadbu rozdelenu na 20 adresarov. V kazdom je asi 20 fotiek
tak to ma prekvapuješ, ja sa primárne venujem svadbám a PSD ukladám len obálky a prvú kópiu fotky do photo-video slidu Si si teda dal 400 psdčiek chych Prečo to ukladáš v psd?
Prečo to ukladáš v PSD ? PSD je uložný formát ak obrázok obsahuje vrstvy, taktiež je tam dôležitá bit.kvalita, či 8 alebo 16. 8bit by ti malo spracovať,16 asi nie. Ulož to z raw ako tiff alebo jpeg a potom skúšaj.
Diky, nenapadlo ma, ze problem je psd. Skusim teda jpeg
Hromadna uprava v CS6 - PSD subory
postupoval som podla navodu na nete FILE/AUTOMATE/BATCH, ale nepodarilo sa mi to.
vsetky subory zo zadaneho adresara po jednom CS6 otvoril a hned zatvoril. vyzeralo to akoby vykonava zadanu akciu, no vysledok nikde neulozil.
diky
ctrl+shift+E / ctrl+shift+S/enter+enter
Vážne nikdy som to neskúšal v automate ale cez skratky to robím furt. No neviem koľko PSD potrebuješ takto urobiť. Ja som hromadne PSD nikdy nerobil
good luck
postupoval som podla navodu na nete FILE/AUTOMATE/BATCH, ale nepodarilo sa mi to.
vsetky subory zo zadaneho adresara po jednom CS6 otvoril a hned zatvoril. vyzeralo to akoby vykonava zadanu akciu, no vysledok nikde neulozil.
diky
Ulož to z raw ako tiff alebo jpeg a potom skúšaj.
Si si teda dal 400 psdčiek chych
Prečo to ukladáš v psd?
Ulož to z raw ako tiff alebo jpeg a potom skúšaj.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa