Chcel by som poprosit, planujem tlacit fotografie na vacsie formaty - trebars A1. Nechcem tu nikoho otravovat, lebo by som si to mohol zistit aj inak. ALE.... Strasne to trva a musel by som to obehat a pozriet si kvalitu a podobne (aj tak si to budem musiet obehat).
Ale chcel by som vas poprosit, ci by ste mi poradili, KDE si dat kvalitne a lacno vytlacit velkoformatove fotografie. A prosim keby ste mi napisali, aj kolko to stalo - napriklad format A3 jednostranne plnofarebne - stalo to 10 eur. Alebo tak podobne. Lebo pytal som sa jedneho fotografa, a on za to dost zaplatil.
Ja si akurat zariadujem fotoatelier, a rozmyslam, kde by som si dal tie veci tlacit. Mozno aj online by sa to dalo.
Chcel by som vediet, kde ste si dali tlacit veci, s ktorimi ste boli spokojni. Prosim FaxCopy nie, tam niesom spokojny s kvalitou.
Idealne by to bolo niekde v okoli Trnavy, v Trnave, mozno v Bratislave a okoli, v Piestanoch a okoli.
Kde tlacit fotografie
Chcel by som poprosit, planujem tlacit fotografie na vacsie formaty - trebars A1.
Nechcem tu nikoho otravovat, lebo by som si to mohol zistit aj inak. ALE....
Strasne to trva a musel by som to obehat a pozriet si kvalitu a podobne (aj tak si to budem musiet obehat).
Ale chcel by som vas poprosit, ci by ste mi poradili, KDE si dat kvalitne a lacno vytlacit velkoformatove fotografie.
A prosim keby ste mi napisali, aj kolko to stalo - napriklad format A3 jednostranne plnofarebne - stalo to 10 eur. Alebo tak podobne.
Lebo pytal som sa jedneho fotografa, a on za to dost zaplatil.
Ja si akurat zariadujem fotoatelier, a rozmyslam, kde by som si dal tie veci tlacit.
Mozno aj online by sa to dalo.
Chcel by som vediet, kde ste si dali tlacit veci, s ktorimi ste boli spokojni.
Prosim FaxCopy nie, tam niesom spokojny s kvalitou.
Idealne by to bolo niekde v okoli Trnavy, v Trnave, mozno v Bratislave a okoli, v Piestanoch a okoli.
Velmi by mi to pomohlo.
Dakujem
Peter
Nie je to tlač ale skutočné fotografie robené mokrým procesom. Kvalita.
Nie je to tlač ale skutočné fotografie robené mokrým procesom. Kvalita.
Na ePhoto má účet - Vanel
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa