Zdravim, Vie mi niekto poradit cim by som mohol skenovat negativy 60x60mm? Pripadne kde sa da kupit taky skener. Dakujem za info.
Ak skener tak napríklad Epson V850 (konečne lepšie držiaky na negatívy) alebo prekvapivo dobrý 11000XL Photo (konečne skener s autofokousom!)
Ak treba extrémne dobrý sken tak Hasselblad Flextight X5
Alebo úplne inak - nekupovať skener a zájsť do dobrého minilabu kde to vedia urobiť - tie skeny z labu sú častokrát lepšie ako skeny z plochých skenerov a niekedy rovnako dobré a lepšie ako skeny z "filomových skenerov" (ako bol Nikon Coolscan 9000 a podobne...)
Ja mam stary negativ 9x13 cm ( asi 40 rokov stary) a z kazdeho fotolabu ma poslali do prec, ze to je moc velke, ze to nevedia naskenovat, neviete niekto poradit, pomoct?
Ja mam stary negativ 9x13 cm ( asi 40 rokov stary) a z kazdeho fotolabu ma poslali do prec, ze to je moc velke, ze to nevedia naskenovat, neviete niekto poradit, pomoct?
dakujem za odpopvede. zda sa ze ten Epson V850 by postacoval. je asi najlacnejsi. mne staci uplne bezna kvalita. su to stare negativy po svokrovi ktore boli par desatroci zabudnute na povale. este raz vsetkym dakujem za informacie.
Skenovanie negativu 60x60mm
Vie mi niekto poradit cim by som mohol skenovat negativy 60x60mm?
Pripadne kde sa da kupit taky skener.
Dakujem za info.
Vie mi niekto poradit cim by som mohol skenovat negativy 60x60mm?
Pripadne kde sa da kupit taky skener.
Dakujem za info.
Ak treba extrémne dobrý sken tak Hasselblad Flextight X5
Alebo úplne inak - nekupovať skener a zájsť do dobrého minilabu kde to vedia urobiť - tie skeny z labu sú častokrát lepšie ako skeny z plochých skenerov a niekedy rovnako dobré a lepšie ako skeny z "filomových skenerov" (ako bol Nikon Coolscan 9000 a podobne...)
vdaka D.
vdaka D.
vdaka D.
zda sa ze ten Epson V850 by postacoval. je asi najlacnejsi. mne staci uplne bezna kvalita. su to stare negativy po svokrovi ktore boli par desatroci zabudnute na povale.
este raz vsetkym dakujem za informacie.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa