Ahojte! Prosim poradte mi.... Robim v Camera RAW 8.6, doteraz bolo vsetko OK. Ale z nicoho nic mi nefunguje Adjustment brush, absolutne nefarbi. a popritom som nemenila nic.
No mudry toho nie som. N jednom je stetec uz pouzity a na druhom asi nie, podla signalizacie new a add. Zaskrtnuta automaticka maska nieje a preview jw aktivne. Takze stetec by mal pri tomto nastaveni urcite nieco urobit. Ja fotky vyvolavam v LIghtroome (ten isty camera raw), kde je mozne zapnut masku, ktora cervenou zobrazi, kde je stetec pouzity. Staci nabehnut kurzorom na "pin" a chvilu tam pockat.
Dakujem Pouzity je aj na druhej fotke, len tam som este prikliknuta na stetec /za to je tam add este stale/. Ale zbytocne taham stetec, neurobi nic ako aj vidiet na fotke. Ta zelena ostala taka ista nevyrazna :/
oprava.... stetec funguje ale asi na 10percent.. vyskusala som, ze exposure som dala na -4, trosku stmavnilo, ale nie az tak, ako keby malo pri -4. absolutne nechapem. po rokoch 1x sa mi taketo nieco stalo.
Overlay, čo spomína Karol, tak ten sa dá zobraziť tým checkboxom "Show mask", ktorý tam máš. Okrem toho máš nastavené dosť nízke flow a density, takže ten efekt sa nabaluje iba dosť pomaly.
Camera raw adjustment brush nefunguje
Robim v Camera RAW 8.6, doteraz bolo vsetko OK. Ale z nicoho nic mi nefunguje Adjustment brush, absolutne nefarbi. a popritom som nemenila nic.
Ja fotky vyvolavam v LIghtroome (ten isty camera raw), kde je mozne zapnut masku, ktora cervenou zobrazi, kde je stetec pouzity. Staci nabehnut kurzorom na "pin" a chvilu tam pockat.
Pouzity je aj na druhej fotke, len tam som este prikliknuta na stetec /za to je tam add este stale/. Ale zbytocne taham stetec, neurobi nic ako aj vidiet na fotke. Ta zelena ostala taka ista nevyrazna :/
Dakujem Vam
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa