Vsimol som si nemileho ukazu v automatickom maskovani v LR, strata detailov na orajoch masky. Skusal som to stetcom a to je bez straty. Zvacsenie je na 300%, niekde je to nepatrne, ale niekde to urobi celkom flak. Stretol sa s tym niekto? Vie niekto cim to je?
Ešte raz, aby aj majstro porozumel: Písali sme si o dvoch programoch, tu sú exporty z oboch bez úprav, ja už fakt neviem či píšem po maďarsky. Ak sa chceš hrať na hnidopicha tak nech sa páči, ale ja ťa v tomto podporovať nebudem.
Ešte raz, aby aj majstro porozumel: Písali sme si o dvoch programoch, tu sú exporty z oboch bez úprav, ja už fakt neviem či píšem po maďarsky. Ak sa chceš hrať na hnidopicha tak nech sa páči, ale ja ťa v tomto podporovať nebudem.
ale vobec nevieme ako vyzera original, to co si sem dal nie je original.. inac ty si majster v oblbovani
a preco??? ja som to nepotreboval preosievat cez Al.. ty vobec nechapes o com som pisal clovece, ja ti nevycitam, ze je to zasumene a bez detailov, pisal som, ze upravovat tak nekvalitnu fotografiu v Al je uplne scestne..
Vsimol som si nemileho ukazu v automatickom maskovani v LR, strata detailov na orajoch masky. Skusal som to stetcom a to je bez straty. Zvacsenie je na 300%, niekde je to nepatrne, ale niekde to urobi celkom flak. Stretol sa s tym niekto? Vie niekto cim to je?
Skús mi prosím poslať RAW a čo chceš presne s ním urobiť. Pokúsim sa upraviť to v Darktable a ak sa mi to podarí, tak Ti pošlem výsledok spolu s úpravami čo som urobil.
a nedam a nedam ten original lebo som vas ojebal..
Skús mi prosím poslať RAW a čo chceš presne s ním urobiť. Pokúsim sa upraviť to v Darktable a ak sa mi to podarí, tak Ti pošlem výsledok spolu s úpravami čo som urobil.
ale ja som urobil co som potreboval, na zaciatku je to vysvetlene a vyriesene. To len pan G si tu zasa honi ego.
Len ze ja casto pouzivam automaticku masku a nahodou som zistil tento problem a v celku ma to zarazilo. Ze ci je problem u mna, alebo celkovo v LR.
Strata detailov v LR
Stretol sa s tym niekto? Vie niekto cim to je?
daj vyrez rawu na 300
daj vyrez rawu na 300
Stretol sa s tym niekto? Vie niekto cim to je?
Len ze ja casto pouzivam automaticku masku a nahodou som zistil tento problem a v celku ma to zarazilo. Ze ci je problem u mna, alebo celkovo v LR.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa