ahojte! dosť som hľadal, kdečo skúšal, ale nič normálne som nevytvoril... kunite foto ... čo by ste urobili s takto prepálenou oblohou? PS CS 4 najlepšie... je mi ľúto tej foto...
Prepalena nie je. V RAWe pri pouziti Adobe Camera Raw je prechodovy filter, tak ho pouzi. Ak si fotil do JPG, zduplikuj do novej vrstvy, stmav pomocou kriviek a vymaskuj. AK ti postproces nejde, kup si sedy prechodovy filter.
nie, nie... je to kompaktom kedysi dávno fotené..... lem mi pri upratovaní prišlo tej foto ľúto... je fajn až na tú oblohu... ste super!! vdaka za rady!! (-_-)d
Ake otvoris foto a zduplikujes si foto a stlacis Q a potom B a potom tymto stetcom (taky cerveny stetec) nieco o oznacis (napr. tu oblohu) a potom stlacis opat Q (pre ukoncenie toho cervenania) a potom das SHIFT+CTRL+I a potom uz len upravujes to co si vysprejoval na cerveno.
jj, mám to... ide to aj tak... no je to pracnejšie myslím ako cez krivky a maskovanie... a hlavne pri maskovaní trošku aj budova \"stmavne\" čo pri tejto foto vítam...
dík chalani, dnes som sa veľa naučil.... mám za sebou 4 lekcie podľa učebnice... a krivky som už mal, problém je asi vedieť použiť naučené... dnes super!!!
jj, mám to... ide to aj tak... no je to pracnejšie myslím ako cez krivky a maskovanie... a hlavne pri maskovaní trošku aj budova \"stmavne\" čo pri tejto foto vítam...
dík chalani, dnes som sa veľa naučil.... mám za sebou 4 lekcie podľa učebnice... a krivky som už mal, problém je asi vedieť použiť naučené... dnes super!!!
takto mi to vyšlo s brushom+krivky....
No vidíš...ma mrzí že mi nejdu z práce vkladať fotky ...som ti to chcel predviesť s Capture NX... Tam sa to dá jedným ťahom...
pouzivas CS4, teda nepochybujem ze mas Adobe Camera Raw. Rychle a pomerne ucinne je tiez pouzit odstupnovany filter (G). Snazi sa to tvarit ako polarizak.. Ci je ta metoda uspokojiva , uvidis sam.
prepálená obloha...
AK ti postproces nejde, kup si sedy prechodovy filter.
dík chalani, dnes som sa veľa naučil....
mám za sebou 4 lekcie podľa učebnice... a krivky som už mal, problém je asi vedieť použiť naučené... dnes super!!!
dík chalani, dnes som sa veľa naučil....
mám za sebou 4 lekcie podľa učebnice... a krivky som už mal, problém je asi vedieť použiť naučené... dnes super!!!
Tam sa to dá jedným ťahom...
Tam sa to dá jedným ťahom...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie