Ahojte prepacte za tuto temu ale hladam cloveka ktorý je dobrý vo photoshope a vie urobit aj nieco podobne ako toto http://www.iyiz.com/32-awesome-photoshop-photo-effects/ a http://www.ncis-fan.sk/forum/viewtopic.php?f=24&t=429&view=previous alebo podobne a bol by ochotny pomoct popripade upravit fotografie.
....stačí aj päť euro na hodinu, akurát, že hoci niektoré dielka vyzerajú jednoducho, aj tak skúsený grafik nad tym stravý desiatky hodín, ak to má vyzerať poriadne a ide to na veľkú tlač.
P.S. Ale dá sa to aj ináč: Monitor stačí obyčajný, elektrinu, internet, jedlo, pitivo a nájomné doma platí ocko a mamka, softík kreknutý a dane neznámy pojem... Potom sa dá aj za 5 euro...
Potom musíš robiť aj 600 hodín na dobrý grafický monitor, ktorý stojí viac ako 3 tisícky... A to ti treba ešte platiť elektrinu, internet, kúpiť výkonný počítač, sw vybavenie taktiež aspoň za tri tisícky, prípadne nájomné za priestory... Jedlo a pitivo, mobil, benzín, dane... Za 5 euro na hodinu vyjdeš rýchlo na psí tridsiatok... Ale je to typicky slovenské, robiť ako žobráci a potom doma plakať...
Bohužial, na Slovensku je to tak. Nie každý patri k elite.
P.S. Ale dá sa to aj ináč: Monitor stačí obyčajný, elektrinu, internet, jedlo, pitivo a nájomné doma platí ocko a mamka, softík kreknutý a dane neznámy pojem... Potom sa dá aj za 5 euro...
Nie každy má také šťastie-výhody. A za softy si tiež platím, aj to ostatné. A vermi, radšej nerobím nič, ako by som mal robiť za smiešne peniaze. Alebo robím niečo, čo viac vynesie.
Nie každy má také šťastie-výhody. A za softy si tiež platím, aj to ostatné. A vermi, radšej nerobím nič, ako by som mal robiť za smiešne peniaze. Alebo robím niečo, čo viac vynesie.
Pozor, ja netvrdím, že ty to tak robíš... aby si sa neurazil... Len zovšeobecňujem ako reakciu na tých 5 euro... Lebo aj v mojom fachu sa deje čosi podobné - ceny podliezajú remeselníci bez živnosti, neplatia dane, žiadny servis a záruky a s polovičnými cenami sa potom tvária ako majstri sveta...
Sak pravdaže ako ináč , klampiar-grafik a pracovné ponuky sa potom len hrnú .Aj keď moc by som sa nečudoval keď pozerám tie školenia pod akreditáciou už ani neviem čoho .
Preco klampiar-grafik. Ak je niekto nezamestnany a chce sa naucit s PS tak preco by nemohol vuzit niektory z kurzov ktore ponuka urad prace a plati to stat. Preco to nevyuzit?
Preco klampiar-grafik. Ak je niekto nezamestnany a chce sa naucit s PS tak preco by nemohol vuzit niektory z kurzov ktore ponuka urad prace a plati to stat. Preco to nevyuzit?
A ktorý úrad úrad práce ? Ktoré mesto .Či bereš Slovensko ako BA.Fakt nechápem .
Taký kurz ti zaplatí úrad práce len ak máš istého zamestnavateľa na určitú dobu -6mes. alebo 2 roky,neviem presne.Potrebuješ od neho papier, že po absolvovaní kurzu ťa bude zamestnávať. Inak na vlastné náklady. Takže na úrade z takými špecialnými a drahými kurzmy nič nevyriešiš. Tak som dopadol pred pár rokmy ja osobne. Ale zadarmo ťa naučia základy v office.
Taký kurz ti zaplatí úrad práce len ak máš istého zamestnavateľa na určitú dobu -6mes. alebo 2 roky,neviem presne.Potrebuješ od neho papier, že po absolvovaní kurzu ťa bude zamestnávať. Inak na vlastné náklady. Takže na úrade z takými špecialnými a drahými kurzmy nič nevyriešiš. Tak som dopadol pred pár rokmy ja osobne. Ale zadarmo ťa naučia základy v office.
Mozno sa to uz zmenilo. Ked som bol ja nezamestnany tak som isteho zamesrtnavatela mat nemusel. Proste som si vybral kurz ktory ma zaujimal, podal prihlasku a to bolo vsetko, o par tyzdnov som uz sedel v ucebni.
Mozno sa to uz zmenilo. Ked som bol ja nezamestnany tak som isteho zamesrtnavatela mat nemusel. Proste som si vybral kurz ktory ma zaujimal, podal prihlasku a to bolo vsetko, o par tyzdnov som uz sedel v ucebni.
No tiež záleži kde také kurzy robia, či v domovskom meste alebo treba niekde vycestovať a platiť si ubytovňu. Ale cena takých kurzov je od 500 eury hore, takže neviem neviem.
Hladam "maníka" v PS
Ale je to typicky slovenské, robiť ako žobráci a potom doma plakať...
A vermi, radšej nerobím nič, ako by som mal robiť za smiešne peniaze.
Alebo robím niečo, čo viac vynesie.
W7 a Firefox 8
A vermi, radšej nerobím nič, ako by som mal robiť za smiešne peniaze.
Alebo robím niečo, čo viac vynesie.
Len zovšeobecňujem ako reakciu na tých 5 euro... Lebo aj v mojom fachu sa deje čosi podobné - ceny podliezajú remeselníci bez živnosti, neplatia dane, žiadny servis a záruky a s polovičnými cenami sa potom tvária ako majstri sveta...
W7 a Firefox 8
mam pocit ze ti to nejde preto lebo si si nevsimol ze su to 2 linky,,,,či ?
Inak na vlastné náklady.
Takže na úrade z takými špecialnými a drahými kurzmy nič nevyriešiš.
Tak som dopadol pred pár rokmy ja osobne. Ale zadarmo ťa naučia základy v office.
Inak na vlastné náklady.
Takže na úrade z takými špecialnými a drahými kurzmy nič nevyriešiš.
Tak som dopadol pred pár rokmy ja osobne. Ale zadarmo ťa naučia základy v office.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa