Fórum » Spracovanie fotografie

Kúpa produktov Adobe.

Rastislav
2012-03-20 20:11:15+01
Chcem sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s kúpou Adobe softwaru cez Academy X s.r.o.? Jedná sa o Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium. Alebo kúpiť niekde inde? Potrebujem samozrejme doklad do účtovníctva so všetkými zákonnými náležitosťami platnými v SR, preto neviem, či by bolo vhodné objednávať zo zahraničia. Ďakujem.

keko
2012-03-20 20:32:45+01
EU je uplne vporiadku, uctovanie je vpoho, ibaze asi nedostanes cesku podporu. To za tych par drobakov naviac stoji. S USA to nie je licencne vporiadku.

lowenature
2012-03-20 20:42:42+01
príspevok od: keko
EU je uplne vporiadku, uctovanie je vpoho, ibaze asi nedostanes cesku podporu. To za tych par drobakov naviac stoji. S USA to nie je licencne vporiadku.
Keď tak pozerám do svojho PC tak sa mi zdá že licenčne nieje v poriadku nič Okrem Gimpu a Mandragora

keko
2012-03-20 20:46:39+01
príspevok od: lowenature
Keď tak pozerám do svojho PC tak sa mi zdá že licenčne nieje v poriadku nič Okrem Gimpu a Mandragora
Ja ti nebudem nebudem vstupovat do svedomia, samozrejme. Je to na tebe. Ale s tym GIMPom si ma napriklad milo zasiahol. GIMP ako mysleinka sa mi paci, ale ucit sa ho ovladat uz nie je na mna. My musime mat veci v poriadku. Takze sme za PS dali 100000sk. Ale mae aj drahasi soft. Proste nim zarabame.
Ak si ale student, potom by som vyuzil studentsku licenciu (jednu mam doma - akoze na syna) a stala nejako okolo 2000

lowenature
2012-03-20 20:57:26+01
Ja ti nebudem nebudem vstupovat do svedomia, samozrejme. Je to na tebe. Ale s tym GIMPom si ma napriklad milo zasiahol. GIMP ako mysleinka sa mi paci, ale ucit sa ho ovladat uz nie je na mna. My musime mat veci v poriadku. Takze sme za PS dali 100000sk. Ale mae aj drahasi soft. Proste nim zarabame.
Ak si ale student, potom by som vyuzil studentsku licenciu (jednu mam doma - akoze na syna) a stala nejako okolo 2000
Prúser je že študent niesom ale rád by som sa ním v tomto prípade stal , len neviem ako
Gimp je OK .Dá sa naň stiahnuť rozšírenie potom sa tvári ako photoshop, vcelku milé a dobre spracované.Ale ak sú dva počítače a licencia je len jedna na drobné úpravy bude úplne stačiť.

lowenature
2012-03-20 20:59:22+01
A ten ďalší soft je aký 3Ds MAX ?

keko
2012-03-20 22:45:21+01
A ten ďalší soft je aký 3Ds MAX ?
Nie. Su to vacsinou veci na automaticke sparcovani efotografii, dalej RIPy. Ale bola by to uz reklama ...

keko
2012-03-20 22:50:24+01
Prúser je že študent niesom ale rád by som sa ním v tomto prípade stal , len neviem ako
Gimp je OK .Dá sa naň stiahnuť rozšírenie potom sa tvári ako photoshop, vcelku milé a dobre spracované.Ale ak sú dva počítače a licencia je len jedna na drobné úpravy bude úplne stačiť.
Viem, ze ja taky GIMPShop. Je to ono? A da sa zariadit, aby toolbox reagoval na klavesu TAB? A dokazes zariadit, aby regoval clone stamp nasat stetc na stlacenie klavesou ALT? Lebo zvyk je zelezna kosela a cim viac robis s PS, tym menej sa ti chce niektore zvyky menit.
Inak samozrejma suhlasim s ostatnym.

NefroniK
2012-03-20 22:56:37+01
Ja som kupoval cez oficialnu stranku Adobe CR (som v CR) a prisla mi krabica niekde z Nemecka, fakturu si vytlacis z pdf ktore pride mailom a malo by to byt OK.

lowenature
2012-03-21 06:21:47+01
Viem, ze ja taky GIMPShop. Je to ono? A da sa zariadit, aby toolbox reagoval na klavesu TAB? A dokazes zariadit, aby regoval clone stamp nasat stetc na stlacenie klavesou ALT? Lebo zvyk je zelezna kosela a cim viac robis s PS, tym menej sa ti chce niektore zvyky menit.
Inak samozrejma suhlasim s ostatnym.
Áno je to ono.Klávesové skratky podla všetkého nie.

lowenature
2012-03-21 06:24:03+01
Áno je to ono.Klávesové skratky podla všetkého nie.
Ak niesu programovateľné.

keko
2012-03-21 09:22:18+01
Ak niesu programovateľné.
Podstrcim kolegovi, uvidime, ako bude blahorecit

lowenature
2012-03-21 10:24:26+01
Podstrcim kolegovi, uvidime, ako bude blahorecit
Trochu si asi zanadáva.

Strana 1 z 1