Fórum » Spracovanie fotografie

Lightroom-problém s náhľadmi

aries
2012-03-28 20:50:05+02
Stretol sa niekdo s podobným problémom?
Pri importe fotografií z Canon G12 sa v Lightroom nezobrazia náhľady fotografií raw formátu(CR2),napriek tomu ale potom dokáže program snímky prekonvertovať do DNG.
Používam Lightroom 3 (verzia3.6 ,camera raw 6.6), v oper.systeme Windows XP

roubika
2012-03-28 21:23:43+02
prosim viete mi poradit? nechcem otvarat novu temu trochu to suvisi. ked natiahnem fotky do LR3 a prezeram si ich su viac menej ok a potom to chvilocku nacita a skocia tam nejake asi prednastavene upravy, ktore zvycajne tu fotku pokazia neskutocne. stava sa mi to iba pri nacitani fotografii ked na fotku kliknem prvy krat, potom uz ostava aj s tymi kokotskymi upravami. neviete ako to vypnem? resp. co to je? presets som povypinal vsetko. konvertujem do DNG
zvysi mi to kontrat poposuva WB atd..

JOK3R
2012-03-28 21:42:55+02
príspevok od: roubika
prosim viete mi poradit? nechcem otvarat novu temu trochu to suvisi. ked natiahnem fotky do LR3 a prezeram si ich su viac menej ok a potom to chvilocku nacita a skocia tam nejake asi prednastavene upravy, ktore zvycajne tu fotku pokazia neskutocne. stava sa mi to iba pri nacitani fotografii ked na fotku kliknem prvy krat, potom uz ostava aj s tymi kokotskymi upravami. neviete ako to vypnem? resp. co to je? presets som povypinal vsetko. konvertujem do DNG
zvysi mi to kontrat poposuva WB atd..
sa to tu rozoberalo už asi 100x, hľadaj

roubika
2012-04-04 23:08:17+02
iste rozoberat sa rozoberalo ale na odpoved sa neprislo...

roubika
2012-04-04 23:08:56+02
resp. na riesenie problemu...

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()