dnes som si kupila novy tablet ale ked idem robit do photoshopu a dam si brush tak mi len bodkuje,nejdu mi robit ciarky alebo nieco ine, len bodky, ak chcem nieco vyfarbit tak len bodkovanim, v illustratory mi to nerobi a neviem cim to moze byt vo photoshope, vie mi niekto poradit?
neviem ti poradit,ale aj tak nemusis kazdych 5 min zakladat na to novu temu..
kazdych 5min? ale ved to prve sa mi nenahralo a tak som to napisala este raz do ineho?! tak to nepis ako by som to sem nahadzovala kazdych 5min uz od rana...tu su hrozne prijemny ludia sorryyyyyy ze sa to nakoniec nahraloo
Možno máš zle nastavenú dynamiku pre použitie pera. Zapni PS a zvoľ nástroj "Brush" a stlač "F5". Máš tam hromadu nastavení, ktoré určujú ako štetec reaguje na prítlak pera. Neviem čo má byť ako nastavené, tak sa s tým skús pohrať. Keď niečo zmeníš, úplne dole ti hneď vyhodí ukážku, ako bude štetec reagovať. Od naištalovanie PS-ka som s tým nič nerobil a tablet mi funguje bez problémov.
ako vraví Shooter tam to je ale už sa mi to nechce hľadať. medzeri rozostupy alebo tak nejak sa to tam volá budˇ to vypneš úplne alebo zmeniš na minimum
tablet pen + photoshop
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa