Fórum » Spracovanie fotografie

problém pri inštalácii trial verzie silver efex pro

Hanigal
2012-06-04 23:31:27+02
Veľmi by som chcel poprosiť skúsenejších na tomto fóre o radu. Pokúsil som sa nainštalovať trial verziu silver efex pro. Zdalo sa, že sa nainštalovala v pohode. Následne som skúsil nejakú fotku otvoriť v lightroome v plug in SEpro a vypísalo mi nasledujúce: "Unexpacted error performing command: bad argument (číselný krížik)1 to "lower" (string expacted, got nil).

Vopred veľmi pekne ďakujem za rady.

h

planco
2012-06-05 00:45:54+02
príspevok od: Hanigal
Veľmi by som chcel poprosiť skúsenejších na tomto fóre o radu. Pokúsil som sa nainštalovať trial verziu silver efex pro. Zdalo sa, že sa nainštalovala v pohode. Následne som skúsil nejakú fotku otvoriť v lightroome v plug in SEpro a vypísalo mi nasledujúce: "Unexpacted error performing command: bad argument (číselný krížik)1 to "lower" (string expacted, got nil).

Vopred veľmi pekne ďakujem za rady.

h
to si vazne nemohol napisat tuto otazku do tej temy co si zalozil pred 4 dnami?

Hanigal
2012-06-05 08:42:14+02
príspevok od: planco
to si vazne nemohol napisat tuto otazku do tej temy co si zalozil pred 4 dnami?
Zamyslel si sa aspoň chvíľu nad tým, čo píšeš. Od administratorov bol pokyn, aby témy boli jednoznačné a z nadpisu vyplývalo, o čo ide. Moja predchádzajúca téma sa týkal alternatívy k silver efex pro - prečítaj si názov témy. Tento problém sa týka inštalácie silver efex pro. Ide o častú chybu, ktorá sa vyskytuje pri inštalácii silver efex. Takto si to určite jednoduchšie všimnú ľudia, ktorí budú niečo podobné riešiť. Skús sa nad tým aspoň na chvíľu zamyslieť, predtým než zareaguješ.

Pre všetkých, ktorý majú podobný problém: riešenie sa dá vygoogliť. ide o postu, keď prekopírujete určitý text do note padu a tento súbor uložite na ploche a následne ho otvoríte. Potom to ide. Ak by nikto potreboval Ďalšiu pomoc, nech sa ozve - aj v rámci tejto témy .

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()